A treia editie „Leaders for the future” a ajuns la final

Leaders-for-the-future-2.jpg

Leaders for the future (2)In perioada 15-22 iunie 2014 a avut loc la Cluj-Napoca cea de a treia editie a programului de leadership si antreprenoriat „Leaders for the future„, organizat de Lorand Soares Szasz, singurul business coach din Romania format in cea mai mare firma de antrenori de afaceri din lume.

In cadrul proiectului au fost oferite burse in valoare de 3500 de euro pentru 37 de tineri merituosi cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani.

Pe parcursul celor 8 zile de instruire intensiva, acestia au avut oportunitatea de a invata de la cei mai buni traineri si antreprenori din Cluj in domenii precum: social media, public speaking, vanzari, leadership, financiar, dezvoltarea echipei, plan de afaceri si marketing.

Proiectul a constituit pentru foarte multi participanti imboldul necesar de a trece la actiune si a-si lansa propriile afaceri sau alte proiecte personale.

Cursantii au descoperit care sunt solutiile practice la provocarile pe care le aduce cu sine deschiderea propriei afaceri si de asemenea, s-au familiarizat cu secretele liderilor si antreprenorilor de succes.

Cursul s-a finalizat cu un concurs de prezentare a planurilor de afacere concepute de participanti, in urma caruia au fost acordate premii pentru cele mai bune proiecte realizate de cursanti. Premiul pentru cel mai bun plan de afaceri a constat in obtinerea unei finantari rambursabile in valoare de 50.000 lei si a fost castigat de Boghiu Flavia.

Coaching4you doreste sa multumeasca partenerilor sai pentru contributia si sprijinul oferit realizarii acestui proiect educational, ce s-a bucurat deja de o larga popularitate in randul publicului tanar de bussines national.

Diana Crisan
Telefon: 0730 618 690
[email protected]
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.