Afaceri.ro, 26 februarie, Bacau: Cum se construieste o afacere profitabila in 2016?

Afaceri.ro-Bacau-2016-750x330pxAu trecut doar sapte saptamani din 2016, iar scenariul pe care-l avem in fata ne arata ca vom avea parte de un an al provocarilor pe toate planurile. Schimbarile Codului Fiscal, viitoarele alegeri locale si parlamentare, rata de absorbtie a fondurilor europene, vulnerabilitatile economiilor vecine (dar si asiatice sau americane) ne indeamna sa stam cu ochii-n patru pe mediul de afaceri romanesc.

Suntem pregatiti pentru ce urmeaza? Incercam sa aflam raspunsul intr-o noua conferinta organizata de Afaceri.ro, pe 26 februarie, la Bacau.

Timp de o zi, peste 11 speakeri – antreprenori, consultanti, specialisti – vor vorbi despre provocarile anului, oportunitatile de finantare europeana, cum pot fi imbunatatite strategiile de marketing cu ajutorul mediului online si care sunt tendintele in domeniul constructiilor si amenajarilor.

„Anul 2016 se anunta un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu doua randuri de alegeri politice, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori care vor sa obtina perfomanta in mai multe domenii. Toate aceste lucruri ne ambitioneaza sa ridicam nivelul intalnilor si de aceea am invitat alaturi de noi specialisti, antreprenori ambitiosi si lideri vizionari”, spune Marius Alexa, CEO Arhipelago – organizatorul conferintelor Afaceri.ro.

Din 2016, impozitul pe veniturile microintreprinderilor s-a modificat, astfel ca plafonul veniturilor de la care se datoreaza impozitul pe profit s-a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%. Ce impact au astfel de masuri pentru antreprenorii romani? Aflam de la Mirabela Miron, manager general al firmei AVISSO, compania specializata in Accounting Services, Human Resources si Business Consulting.

Pentru Romania, Comisia Europeana isi pastreaza tonul optimist referitor la cresterea economica; in acest an, PIB-ul ar creste cu 3,6%, insa motorul acestei cresteri va ramane cererea interna, tara noastra avand in continuare o contributie neta negativa a exporturilor. La conferinta de la Bacau, din 26 februarie, vom vedea ce inseamna aceste numere pentru afaceristii romani si daca vor fi atinse, mai ales ca acest an vine la pachet cu alegerile locale si parlamentare.

Dupa o crestere timida a industriei constructiilor in tara, noua lege a darii in plata ameninta posibila dezvoltare din acest domeniu. Finantele, BNR si bancile anunta ca aceasta lege care tocmai ce-a fost votata in comisiile Senatului inseamna si disparitia programului Prima Casa la care au apelat pana acum 160.000 de romani. Analizam impactul acestei masuri si vedem noile tendinte in domeniul constructiilor cu speakerii prezenti la conferinta din 26 februarie.

In cadrul conferintei Afaceri.ro va fi analizat si prezentat modul in care mediul online si dezvoltarea tehnologica accelerata influenteaza modelele de afaceri, politicile de marketing si intrumentele de lucru. Sesiunea New Media & Marketing online ii va avea ca speakeri pe Marius Alexa (Arhipelago), Marius Sescu (online marketing specialist) si Valentin Burlacu (fondator studiourile de film Rofilco).

Alti speakeri prezenti la Conferinta din 26 februarie:

  • CorneliuPricope, Director, CAEx Bacau
  • Nick Vercruyssen, CEO al grupului de firme ISSCO
  • Marius Maier, Manager General & Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare
  • Marilena Dinu, Director General, D.D.E. Trading
  • Dana Ghinet, Manager partener, Acces Project Investments

Mai multe detalii despre programul complet al conferintei din 26 februarie gasiti aici.
Locurile sunt limitate. Inscrie-te acum la conferinta si completeaza formularul de inscriere.

Evenimentul este organizat de Centrul de Afaceri si Expozitional „Mircea Cancicov” Bacau, Arhipelago si APEC, cu sprijinul partenerilor: Avisso, CMC Grup Broker de Asigurare, Acces Project Investments, O-Bag Store, Hambarul lui Eustache, WinMentor Entreprise, Promos Collection, Exonia, Autonom, JCI Romania, Fundatia Comunitara Bacau, Advertica, Brand&Build, MariusSescu.ro, AlexandraHustiu.ro, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top