AFCN cauta experti evaluatori independenti pentru evaluarea proiectelor culturale-sesiunea I/2015-2016

CV.jpg

CVAdministratia Fondului Cultural National invita operatorii culturali (uniuni de creatie, organizatii nonguvernamentale şi/sau institutii publice) sa formuleze propuneri pentru constituirea unui corp de experti evaluatori independenti pentru evaluarea proiectelor care vor fi depuse spre finantare in sesiunea I/2015-2016.

Procesul de evaluare se desfasoara on-line si nu necesita prezența expertului in Bucuresti pe parcursul evaluarii, care va avea o durata de 20 de zile calendaristice. Evaluarea proiectelor este o activitate remunerata. Precizam ca, in conformitate cu legea, nu poate fi evaluator o persoana ce are statutul de funcționar public.

In acest sens, am fi onorati daca ne-ati transmite, pana cel tarziu la data de 27 octombrie 2015, numele si datele de contact ale persoanelor propuse de dvs. pentru calitatea de expert evaluator independent, insoțite de un CV si de formularul de candidatura completat, prin e-mail la adresa [email protected] si [email protected], prin fax la nr. 021.891.91.55 sau la sediul institutiei, in atentia d-nei Oana Petrescu.

Fiecare expert evaluator independent va putea fi propus pentru maximum doua arii tematice in funcție de expertiza sa. Acreditarea expertizei in evaluarea proiectelor de catre un organism abilitat sa emita aceste documente, constituie un avantaj.

In vederea alcatuirii comisiilor de experti evaluatori independenți, pentru fiecare arie tematica, propunerile vor fi analizate si avizate de catre Consiliul Administratiei Fondului Cultural National, numit prin ordin al Ministrului Culturii.

Sursa: AFCN

One Reply to “AFCN cauta experti evaluatori independenti pentru evaluarea proiectelor culturale-sesiunea I/2015-2016”

  1. CIOICA MARIA spune:

    DORESC SA FIU EVALUATOR AFCN.
    MENTIONEZ CA AM FACUT MAI MULTE PROIECTE CULTURALE SI UNELE LE-AM SI IMPLEMENTAT.
    SUNT LICENTIATA IN TEATROLOGIE- MANAGEMENT CULTURAL, ABSOLVENTA A FAC. DE LITERE SI ARTE , UNIVERSITATEA ,,LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU.
    SUNT PRESEDINTA ASOCIATIEI ,,DATINI STRABUNE” ALBA (ONG).
    OSA TRIMIT FORMULARUL DE CANDIDATURA INSOTIT DE CV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top