AIESEC da startul la cea mai mare conferinta a verii: IASHINGTON 2010!

logo_iashington_220.jpgAIESEC este cea mai mare organizatie de tineri din lume si reprezinta o platforma internationala de oportunitati care ajuta tinerii sa descopere si sa isi dezvolte potentialul prin intermediul programului international de internshipuri – Exchange, pentru a deveni lideri de societate.

AIESEC Romania este prezenta in 13 orase, dezvoltand anual activitati ce incurajeaza valorificarea potentialului tinerilor din tara, avand ca scop final impactul pozitiv asupra societatii.

Anul acesta, organizatia isi propune sa atraga atentia lumii asupra potentialului cultural si educational al orasului Iasi, organizand conferinta internationala IASHINGTON 2010.

Evenimentul va transforma orasul nostru timp de o saptamana, intr-o adevarata capitala multiculturala a lumii, oferind astfel locuitorilor sai o experienta unica, o ocazie de a deveni sensibili cultural si de a gandi global.

IASHINGTON este o initiativa unica in reteaua AIESEC Romania, fiind o conferinta internationala ce isi doreste sa ofere participantilor o experienta de invatare completa, atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

Proiectul va oferi participantilor posibilitatea de a interactiona cu speakeri cunoscuti la nivel international si national, ce le pot impartasi informatii relevante despre modul cum au reusit sa performeze si sa isi construiasca o cariera de succes.

Conferinta se va desfasura in perioada 26 iulie – 1 august, va aduna 150 de participanti din toate colturile lumii si va cuprinde:
– sesiuni de invatare pe Leadership, Comunicare si Project Management;
– sesiuni de autocunoastere,
– discutii in ultima zi a conferintei cu tematica "Pasiunea",
– un targ multicultural,
evenimente de relationare intre delegati: petrecere cu tematica (tribal, dracula), traseu Ciric, seara cu specific romanesc, tur al orasului, sesiune de relaxare, discutii,
– o excursie in Bucovina.

Conferinta va fi deschisa pe data de 26 iulie de o Gala Oficiala, prin intermediul unei intalniri cu presa, la care vor fi invitati toti reprezentantii mass media ce sprijina comitetul de organizare in realizarea conferintei.

In seara zilei de 31 iulie, ultima zi a conferintei, va avea loc o Gala Oficiala de inchidere a evenimentului, in cadrul careia vor fi prezentati partenerii conferintei, temele de discutie abordate, puncte de invatare, initiativele, rezultatele celor 7 zile petrecute de delegati intr-un mediu antrenant si multicultural.

Speakerii confirmati sunt: Paula Vlad, Marius Ghenea, Mihail Musat, Deniz Senelt, Simona Bonghez, Laszlo Pacso, Peter Barta, Vali Deac, Stefan Palarie, Madalin Matica, Dr. Cristian Andrei, Cosmin Alexandru, Dan Schipor, Dragos Bucurenci si Catalin Stefanescu.

"Conferinta IASHINGTON este un succes si va continua sa fie pentru ca este construita pe valori cheie: contributie, implicare, echipa, flexibilitate, impact." (Andy Szekely, trainer roman si autor – testimonial editia IASHINGTON 2008)

Inscrierile se fac pe site-ul www.iashington.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top