Ajutati-ne sa va oferim informatiile de care aveti nevoie

chestionar1.jpg

Finantare.ro va invita sa participati la o ancheta care evalueaza nivelul de satisfactie al vizitatorilor sai. Opiniile pe care ni le veti oferi ne vor ajuta sa imbunatatim informatiile, serviciile/produsele noastre.

In plus, persoanele care vor trimite raspunsurile la chestionar pana la data limita (27 aprilie 2012), vor participa automat la o tombola. Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 30 aprilie 2012.

Premiile tombolei constau in doua carti din domeniul business (Biblia vanzarilor – o carte fundamentala in domeniul vanzarilor, de Jeffrey Gitomer; Triburi – avem nevoie de tine sa ne conduci, de Seth Godin) si o Invitatie pentru doua persoane la Conferinta Finantare.ro 2012 in unul dintre cele 3 orase (Iasi – 7 iunie, Bucuresti – 4 octombrie si Cluj-Napoca – 29 noiembrie).

Completarea chestionarului va dura aproximativ 10 minute. Pentru a incepe completarea acestuia faceti click pe link-ul de mai jos, sau copiati link-ul in browserul dumneavoastra:

https://docs.google.com/a/arhipelago.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG8xQ2Z1RmNTUFBpY29xSXRqN2RvNGc6MQ

Ne-ar face o deosebita placere sa completati chestionarul pana la data de 27 aprilie 2012.

Va multumim anticipat pentru raspunsurile oferite. Va asiguram ca raspunsurile dumneavoastra raman confidentiale si vor fi folosite numai in scopul acestei cercetari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.