Alerte Finantare.ro

Serviciul Alerte Finantare.ro este dedicat consultantilor, companiilor, autoritatilor publice locale, organizatiilor nonguvernamentale si persoanelor fizice. In urma abonarii la acest serviciu veti fi primul care va primi prin email informatii cu privire la:

  • apeluri de proiecte (noi finantari ce apar);
  • modificari la un program de finantare existent (corrigendum, prelungirea sesiunii de depunere etc.);
  • actualizari emise de Autoritatile de Management;
  • calendare ale apelurilor de proiecte emise de Autoritatile de Management;
  • ghiduri publicate spre consultare;
  • breaking news in domeniul finantarilor;
  • cereri de parteneriat pentru proiecte europene.

Prin acest serviciu ne propunem sa va oferim sansa de a beneficia de accesibilitatea informatiilor importante din domeniu, intr-un mod prompt si care sa va asigure primul pas in dezvoltarea si implementarea proiectelor dumneavoastra.

Abonamente pentru Alertele Finantare.ro

Aveti posibilitatea de a alege intre doua variante de abonament:

  1. abonament pentru 6 luni pentru 48 Euro plus TVA – adica doar 8 Euro pe luna
  2. abonament pentru 12 luni pentru 84 Euro plus TVA – adica doar 7 Euro pe luna pentru informatii prompte despre Finantarile Europene

Pot testa produsul inainte de a plati?

Desigur. Trimiteti un email la adresa [email protected] cu subiectul „Test Alerte Premium Finantare.ro„. Veti primi pe adresa de la care ati trimis mesajul urmatoarele 3 Alerte Finantare.ro.

Prin ce sunt diferite Alertele Finantare.ro fata de Newsletterul Gratuit?

Newsletterul Gratuit Finantare.ro este trimis periodic (de obicei zilnic) si contine noutati (in special stiri) din domeniu. Newsletterul Gratuit este gratuit si cu ajutorul celor care doresc sa isi promoveze produsele sau serviciile prin intermediul lui (bannere si advertoriale).
Alertele Finantare.ro sunt trimise imediat ce primim o informatie importanta privind o finantare. Sunt incluse toate informatiile importante astfel incat vizitarea site-ului sa fie necesara doar pentru o informare suplimentara. Nu veti fi deranjati de bannere – Alertele Finantare.ro contin doar informatii utile.