All Inclusive versus Networking

All inclusive VS Networking

Imagineaza-ti un restaurant in care bufetul cu mancare este pregatit, ornat imbietor, cu peste 200-300 de feluri de mancare care mai de care mai imbietoare, apetisant de-adreptul… DECIZIA IMI APARTINE ce voi alege astazi!

Sa iau din branzeturi, arata bine insa nu prea imi priesc lactatele; sa aleg o friptura de vita, pui sau de porc? Aleg totusi vita la gratar pentru ca IMI PLACE. Garnitura? Sunt confuza pentru ca OFERTA este foarte mare, ma opresc totusi asupra unei salate interesante .

Un prieten, maestru bucatar, mi se alatura si arunca o privire pe platoul meu spunandu-mi: „Friptura pe care ai ales-o este in sange sistiu ca tie nu iti place!  Iar salata aceasta este putin vestejita,  asta ai vrut sa ALEGI? ” Eu sincer, nu am vazut si nici nu aveam cum sa vad lucrurile din prisma lui pentru ca nu am ochiul format si nici nu am fost suficient de atenta in luarea deciziei.

Haide sa trecem acum la networking.

Imagineaza-ti o sala plina cu 200 – 300 de oameni de afaceri, bine imbracati, seriosi, unul mai bun decat celalalt. Din prezentarile fiecaruia toti au cea mai mare experienta si sunt cei mai buni in domeniile lor de activitate. DECIZIA IMI APARTINE cu cine relationez si cui ii aloc timp suplimentar pentru o discutie ulterioara. Dar CUI? De unde stiu cine imi pierde timpul si cine nu?

Ma intreb, ce ar vedea un specialist in networking de data asta, in aceasta multime de oameni? Ce ar vedea el diferit fata de mine? Ce mi s-ar potrivi si ce nu s-ar potrivi mie si afacerii mele?  Ce ar trebui sa stiu pentru a alege ceea ce IMI PLACE? Si mai ales UNDE pot invata si experimenta toate astea?

Vino la urmatoarea Intalnire a institutului de Networking (www.iebn.eu) sa vezi mai mult decat networking profesionist, vino sa „gasesti drumul spre BANI!

 

Ana-Maria Mihaila

Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top