Antoniu Poienaru: Gastile politice din APIA

antoniu-4.jpg

Antoniu Poienaru scrie pe blogul sau despre alegerile si despre APIA.

“Ultimele alegeri locale dar si cele parlamentare din toamna, confirma preluarea puterii in Romania, de catre aceeasi stanga rosie si criminala, generata de emanatii din 1990 si ‘diluata’ cu d’alde fomistii proveniti din tabara dreapta.

Guvernul technocrat, emanat si el din aceeasi mama fesenista, nu se dezminte si actioneaza la deruta, defiland in postura de functionari apolitici, pusi, chipurile, pe reforma statului roman. Nimic mai fals!

Un  Raport al Corpului de Control-MADR, sub semnatura lui Achim Irimescu, la APIA Cluj, confirma gastile politice din agentiile de stat.

In urma sesizarilor facute de catre fostul dir. exec. al APIA Cluj, Serban Gheorghe, destituit din functia publica de sef serviciu, a protejatei acestuia, Cristina Barbur-Bene si a altor 11 semnatari, Irimescu a trimis la Cluj corpul de control, pentru a-i controla afacerile politice ale actualului dir. exec. APIA Cluj, Adrian Zaharia.

Acesta este bun prieten cu Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii. Zaharia a venit pe valul PC, iar dupa ce mogulul antenelor a fost condamnat cu executare, Constantin a schimbat macazul facandu-si un nou partid, ALDE. Zaharia si acolitii sai politici din APIA Cluj, nu puteau decat sa-l urmeze.

Un alt actor al raportului este Ioan Merca, numit de Irimescu dir. gen. APIA, din pozitia de dir. exec. adj. al Apia Cluj. Ancheta corpului de control s-a desfasurat atata timp cat Merca era dir. gen. Apia, si , culmea, martor chemat de Zaharia in procesul Serban -APIA-Zaharia, proces aflat pe rol la Tribunalul Cluj.”

Citeste continuarea pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.