Antreprenorii moldoveni sunt invitati la Conferinta Afaceri.ro Vaslui – 3 aprilie 2015

Afaceri Conferinta VasluiIntreprinzatorii din Vaslui si din regiunea de Est a tarii sunt invitati la Conferinta Afaceri.ro Vaslui, care va avea loc pe data de 3 aprilie la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui.

Aceasta va dezbate provocari actuale si oportunitati ale mediului de afaceri din judetul Vaslui si este organizata de Arhipelago, CCIAVS si APEC.

Evenimentul Afaceri.ro Vaslui 2015 va oferi participantilor oportunitatea de a afla numeroase informatii utile si de actualitate despre mediul de afaceri din judetul Vaslui. In acelasi timp, acestia vor interactiona cu antreprenori din mai multe domenii, ceea ce va facilita accesul la idei si solutii noi, contacte si parteneriate diverse si implicit inspiratie pentru dezvoltarea afacerilor.

Evenimentul va fi structurat in patru sectiuni:

  • Zona Metropolitana Vaslui – o dezbatere pe tema strategiei de dezvoltare si implicatiile acesteia asupra dezvoltarii afacerilor din zona Vaslui;
  • Finantare.ro – o dezbatere pe tema pasilor de urmat in vederea atragerii de resurse prin fonduri europene in anul 2015;
  • Resurse umane – o dezbatere care va analiza nevoile de resurse umane calificate in zona Moldovei – situatia actuala si perspectivele invatamantului dual – profesional si tehnic;
  • Networking Business Game.

 

„La Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta care ne vor oferi inspiratie si informatie privind modul in care afacerile locale se pot dezvolta.”, a declarat Ionel Constantin, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui. Printre acestia, se numara: Anca Laura Ionescu (Secretat de Stat), Vasile Paval (Primarul Municipiului Vaslui), Ionel Constantin (Presedinte CCIAVS), Radu Nechita (Trainer, Mentor Training) sau Marius Alexa (CEO Arhipelago).

Pe pagina oficiala a evenimentului – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-vaslui-2015/ – pot fi gasite informatii suplimentare, inclusiv agenda si detalii despre speakerii care au confirmat prezenta pana in acest moment.Participarea la conferinta este gratuita, pe baza inscrierii in formularul disponibil aici: http://goo.gl/SqxCfT.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Autonom, Exonia, Idilis, Papioane Kruger, Camera de Comert Britanica Romana, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Ziarul Evenimentul, Forbes Romania, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top