APIA: 695.723 cereri de plata au fost depuse in cadrul Campaniei SAPS

tractorist.jpg

tractoristAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 3 martie – 28 aprilie 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, un numar de 695.723 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare. In judetul Iasi au fost depuse in aceasta perioada 21.094 cereri de plata pentru o suprafata de 83.686,48 ha.

Reamintim ca APIA a lansat la data de 3 martie 2014 Campania de primire a cererilor de plata pentru schemele / masurile de sprijin pe suprafata pentru anul in curs.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 3 martie – 15 mai 2014, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Dupa data de 9 iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite / programarii afisate la centrele APIA.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *