APIA reaminteste fermierilor ca termenul limita pentru depunerea cererii de plata in cadrul campaniei SAPS este 15 mai!

agricultura2.jpg

calendarAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste fermierilor care intentioneaza sa solicite sprijinul financiar pentru schemele / masurile de sprijin pe suprafata, pentru anul in curs, ca termenul limita pentru depunerea cererii de plata fara penalitati este 15 mai 2014, inclusiv.  

Incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere, iar dupa data de 10 iunie 2014 cererea de plata nu mai este admisa la calcul.

Precizam ca in perioada 3 martie – 12 mai 2014, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, un numar de 875.192 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 6 milioane hectare.

La APIA Centrul Judetean Iasi au fost depuse pana in prezent 25.078 cereri de plata pentru o suprafata de 148.672,34 ha.

Invitam toti fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite/programarii afisate la centrele APIA.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.