Aplicatii de realizare a previzunilor financiare pentru programele cu finantare nerambursabila 2014-2020

Lucian_Croitoru-e1395668048882.jpg

Prev_comert_2Din 10 martie 2014 consultantii au la dispozitie site-ul www.aplicatii-excel.ro, ce ofera o serie de instrumente practice menite sa sprijine firmele mici, consultantii si antreprenorii in domenii precum management, previziuni financiare, gestiune, statistica, etc.

O categorie aparte in cadrul site-ului o vor ocupa aplicatiile pentru realizarea previziunilor aferente programelor cu finantare nerambursabila (europeana / nationala) in perioada 2014-2020, adaptate la cerintele specifice fiecarui program in parte.

Prima aplicatie disponibila in acest sens o reprezinta aplicatia pentru realizarea previziunilor pentru programul Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, implementat de Ministerul Economiei, a carei sesiuni de inscriere a proiectelor este in perioada 24.04.2014 – 3.05.2014. Pentru mai multe detalii, click aici.

Aplicatiile sunt realizate de Lucian Croitoru (foto) – consultant, specialist in realizarea previziunilor financiare si fondator al SC Interactive Business Tools SRL.

Lucian Croitoru, creatorul aplicatieiImi doresc ca aplicatii-excel.ro sa fie o resursa de incredere atat pentru antreprenori, cat si pentru consultantii in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile. Desi primele aplicatii pe care le-am realizat in trecut le-am oferit prin intermediul blogului meu, incifre.ro, incepand cu acest an mi-am dorit sa fac trecerea catre un site dedicat instrumentelor Excel pentru afaceri.

 Am denumit toate aceste instrumente „aplicatii”, deoarece nu sunt doar simple tabele in Excel. Toate aplicatiile au integrate, intr-o masura mai mica sau mai mare, macro-uri realizate cu VBA Script, ce realizeaza diverse operatiuni complexe sau repetitive intr-un timp foarte scurt, sau care nu pot fi realizate cu ajutorul unor functii sau formule standard. Toate aplicatiile vin cu cate o prezentare sau un set de tutoriale video, ce prezinta in detaliu modul de functionare al acestora.

In ceea ce priveste aplicatiile pentru realizarea previziunilor financiare pentru programele cu finantare nerambursabila in perioada 2014-2020, acestea vor fi disponibile pe masura publicarii versiunilor finale ale Ghidurilor Solicitantului pentru fiecare program in parte, in care se vor regasi cerintele specifice realizarii previziunilor financiare.

Bineinteles, intre timp vor aparea si alte aplicatii in cadrul site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top