Autoritatile contractante au obligatia de a notifica ANRMAP cu privire la incheierea contractului de achizitie publica

contract.jpg

In M.Of. nr. 250 din data de 13 aprilie 2012 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 136/2012 privind notificarea cu privire la incheierea contractului de achizitie publica/acordului-cadru.

Ordinul reglementeaza urmatoarele aspecte:

  • notificarea Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (denumita in continuare „A.N.R.M.A.P.”) de catre autoritatea contractanta;
  • sesizarea A.N.R.M.A.P. de catre ofertantul declarat castigator.

Notificarea A.N.R.M.A.P. de catre autoritatea contractanta

Autoritatea contractanta are obligatia de a transmite A.N.R.M.A.P., in cel mult 48 de ore de la data incheierii contractului de achizitie publica/acordului-cadru, o notificare cu privire la contractul de achizitie publica / acordul-cadru incheiat.

Transmiterea notificarii se va efectua in format electronic, prin utilizarea aplicatiei disponibile la adresa de internet www.anrmap.ro.

Sesizarea A.N.R.M.A.P. de catre ofertantul declarat castigator

Ofertantul declarat castigator lezat de neincheierea contractului de achizitie publica/acordului-cadru in termenul legal prevazut la art. 93 alin. (2) din H.G. nr. 925/2006 (7 zile calendaristice de la expirarea termenelor de asteptare de 6 zile, respectiv 11 zile) are   dreptul de a sesiza A.N.R.M.A.P. asupra acestui aspect.

Transmiterea sesizarii se va efectua in format electronic, prin utilizarea aplicatiei disponibile la adresa de internet www.anrmap.ro.

One thought on “Autoritatile contractante au obligatia de a notifica ANRMAP cu privire la incheierea contractului de achizitie publica”

  1. ada spune:

    nu gasesc aplicatia respectiva pe site, stie careva und e……..URGENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *