exeloConstientizati importanta unui specialist in Business Analysis.

EXELO Training & Development, partenerul in Romania al Global Knowledge LLC, va invita sa participati la trainingul BUSINESS ANALYSIS!

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari. 

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

Peste 300.000 de persoane din intreaga lume urmeaza cursuri Global Knowledge in fiecare an.

Alegeti sa fiti parte a unei comunitati de business performant!

Business Analysis va da prilejul sa aprofundati rolurile si responsabilitatile unui business analyst – cel care reprezinta liantul de comunicare intre departamentele unei organizatii si, totodata,  jucatorul esential in obtinerea succesului unui proiect. Veti deprinde tehnicile cu ajutorul carora sa asigurati reusita unui proiect pe intreg parcursul desfasurarii sale – de la identificarea si analizarea variantelor posibile la verificarea conformitatii produsului final in raport cu conditiile prevazute initial.

Prin intermediul exercitiilor practice, veti invata sa definiti scopul unei activitati si sa stapaniti tehnici de cautare si gasire a conditiilor necesare atingerii lui, aplicabile apoi unei varietati de proiecte si beneficiari. Datorita faptului ca veti lucra activ pe construirea, documentarea, comunicarea si tratarea cerintelor veti asimila abilitatea de a lua in considerare nevoile unice ale consumatorilor, stakeholderilor si departamentelor implicate.

Ce veti invata:
– Rolul unui business analyst;
– Analiza si evaluarea unui business;
– Planificarea, gestionarea, analizarea, documentarea, evaluarea si comunicarea cerintelor;
– Realizarea de interviuri si workshop-uri eficace;
– Modelarea informatiilor;
– Prelucrarea si documentarea eficienta a regulilor;
– Obtinerea acordului;
– Asigurarea indeplinirii cerintelor.

EXELO Training & Development este compania de training din Romania care abordeaza exhaustiv ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza:  Analiza de Business  *  Management de Proiect * Abilitati de Business.

Calitatea programelor de instruire in domeniul Analizei de Business a fost confirmata prin obtinerea statutului de ENDORSED EDUCATION PROVIDER – IIBA ENDORSED

EXELO Training&Development este certificata ISO 9001 si ISO 29990.

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Trainer: VICTORIA CUPET

Victoria este consultant si analist de business cu experienta de peste 7 ani in domeniul IT, avand studii de programe si master international in informatica economica.

Cunostintele aprofundate ale metodologiilor de analiza si modelare sunt atestate de certificarile internationale OCUP, OCSMP si OCEB, care dovedesc cunoasterea standardelor UML (Unified Modeling Language), SysML (Systems Modeling Language) si BPM (Business Process Management). In decursul acestor ani a desfasurat activitati de analiza, proiectare, implementare, training si mentorat in cadrul proiectelor informatice cu acoperire nationala.

Este membru fondator si Presedinte al IIBA Romania Chapter (International Institute of Business Analysis).

Durata: 3 zile.

Taxa participare: 350 Euro / participant+TVA  (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz).

Inscriere:
Intra pe www.exelo.ro si descarca formularul de inscriere.

Contact
:
[email protected]
www.exelo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top