(P) Business Angels Romania organizeaza conferinta Investment Opportunities for European Emerging Markets

business-angels-conferinta1.jpg

business-angels-conferintaBusiness Angels Romania organizeaza in colaborare cu The European Trade Association for Business Angels, Seed Funds and Early Stage Market Players (EBAN) conferinta internationala Investment Opportunities for European Emerging Markets, va avea loc in perioada 2-4 noiembrie 2015, la Bucuresti.

In cadrul conferintei, la care sunt asteptati peste 100 de specialisti din Romania si din strainatate, vom dezbate oportunitatile imense oferite de catre pietele in dezvoltare si care sunt caile de conlucrare in acest context dintre intreprinderile mici si mijlocii, investitori si institutiile statului.

BUSINESS ANGELS_transpPrima zi a conferintei, pe 2 noiembrie, se va desfasura la Hotel Sheraton, unde speakeri precum: Gabriel Mardarasevici, Bianca Dancila, Peter Barta, Alin Giurea, Sergiu Negut, Costin Lianu s.a. vor avea prezentari pe teme din domenii precum: Emerging Markets, Romanian Entrepreneurship, Business Angels Legislation, Innovation in angel investments, Investment opportunities. De asemenea, veti avea ocazia de a face networking cu speakerii conferintei.

A doua zi, pe 3 noiembrie, accentul va fi pus pe sesiunile de pitching ale companiilor la inceput de drum precum si pe intrevederi private cu investitorii straini invitati.

Aceasta sectiune se va desfasura la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei (IFIN HH) iar tinerii antreprenori care vor alege sa-si prezinte ideea de afacere, vor avea mentori din diverse domenii.

Mai multe detalii despre conferinta, invitati sau bilete, puteti gasi pe site-ul evenimentului: www.event.businessangelsromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *