Cantina sociala si centru de zi din Navodari, renovate cu fonduri europene prin Programul Operational Regional

contract.jpg

Cristian Petrescu, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a semnat contractul pentru proiectul „Cantina sociala si centru de zi in localitatea Navodari-reabilitare si modernizare„, finantat prin Programul Operational Regional – Regio, in valoare totala de 4,765 milioane de lei, din care finantarea nerambursabila reprezinta suma de 3.774.120,99 de lei.

Proiectul consta in reabilitarea si modernizare a 2.723,8 mp prin lucrari de consolidare si protejare a corpului A al centrului de zi, lucrari de compartimentare, refacere a instalatiilor sanitare, electrice, termice etc., dotarea cantinei si a centrului de zi.

Obiectivul principal al proiectului consta in imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor sociale din orasul Navodari. Perioada de implementare a investitiei este de 18 luni.

Beneficiarii directi ai proiectului vor fi 200 de persoane cu nevoi speciale din zona care pot primi o masa de pranz zilnic, 25 de copii care vor beneficia de servicii educative și sociale si alte 60 de adulti care pot beneficia de servicii sociale.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional – Regio – Axa prioritara 1: Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere – domeniul major de interventie 1.1: Planuri integrate de dezvoltare urbana – Subdomeniul: Pol de crestere Constanta.

Prin Programul Operational Regional au fost semnate 2.793 de contracte de finantare, in valoare totala de 21.878.720.616 lei.

Sursa: MDRT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *