Comisia Europeana critica iarasi Guvernul pentru strategia fondurilor UE 2014-2020: Suntem ingrijorati de alocarile dezechilibrate

documente-posdru.jpg

documenteComisia Europeana critica Guvernul si pentru draftul oficial al strategiei pentru absorbtia fondurilor europene din perioada de programare 2014-2020, conform noilor observatii transmise de serviciile executivului comunitar Ministerului Fondurilor Europene.

Oficialii de la Bruxelles atrag atentia Guvernului Ponta ca nu a indeplinit conditionalitatile ex-ante referitoare la combaterea fraudelor in achizitiile publice si la strategiile sectoriale, printre care si cea referitoare la achizitiie publice. Executivul european isi exprima „ingrijorarile” fata de alocarile „dezechilibrate” pe care le propune Romania pentru fondurile europene 2014-2020.

In documentul care contine peste 250 de observatii la Acordul de parteneriat pentru fondurile europene 2014-2020 propus de Romania, Comisia Europeana se arata ingrijorata de alocarile de fonduri europene dezechilibrate pe care le propune Guvernul Ponta.

Mai multe detalii: Economie.hotnews.ro

One thought on “Comisia Europeana critica iarasi Guvernul pentru strategia fondurilor UE 2014-2020: Suntem ingrijorati de alocarile dezechilibrate”

  1. Clujan spune:

    Era un lucru asteptat. Toata zona de sud est a tarii va intra la zona defavorizata. Pe langa acesta binefacere vor beneficia de peste 380 milioane de euro pentru a reabilita sistemul de irigatii. Astfel spus vor exista comune unde vor plati 100 de lei pentru 1000 mc de apa si vor beneficia de subventie in plus pe motiv ca zona de sud est a tarii este una secetoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.