Competitie de proiecte sustenabile menite sa imbunatateasca viitorul copiilor

bebe.jpg

Philips Romania a initiat o competitie de idei de proiecte sustenabile, care au capacitatea de a schimba in bine viitorul copiilor din Romania.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 3.08.2014
Valoare premii: 100.000 euro

Competitia se numeste „Idei de viitor” si se adreseaza publicului larg.

bebeCei interesati isi pot inscrie propunerile pe site-ul www.ideideviitor.philips.ro, pana pe 3 august 2014. Acestea vor putea fi vizualizate pe site si votate de catre public.

Categoriile de concurs sunt urmatoarele:

  • „perioada de sarcina” – se pot inscrie proiecte care au ca scop prevenirea problemelor de sanatate a copiilor nou-nascuti, inca din perioada de sarcina;
  • „start sanatos in viata” – se pot inscrie proiecte care promoveaza avantajele alaptarii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani;
  • „recreere prin lumina” – se pot inscrie proiecte care propun solutii de iluminare a zonelor din spatiile publice.

La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, ideile cu cele mai multe voturi din fiecare categorie vor fi desemnate castigatoare. Initiatorii lor vor primi cate un produs Philips, in competitie fiind oferite 24 de premii cu o valoare totala de peste 20.000 RON.

In perioada 4-17 august, toate propunerile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, care va selecta cele mai bune 3 idei din fiecare categorie, in functie urmatoarele criterii: fezabilitatea implementarii, relevanta pentru categoria in care a fost inscrisa, orientarea spre nevoile oamenilor si creativitate.

Cele 9 idei selectate vor putea fi votate de public pe site, intre 18 si 31 august. Ideile cu cele mai multe voturi vor primi finantari in valoare totala de 100.000 de euro.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Finantator: Philips Romania

Sursa: ResponsabilitateSociala.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.