Competitie internationala de idei de afaceri sociale

tehnologie.jpg

Fundatia Genesis Prize a lansat o competitie pentru antreprenorii care isi propun sa contribuie la rezolvarea celor mai mari probleme pe care le are umanitatea. Este vorba despre Genesis Generation Challenge, competitie inspirata de politicianul, omul de afaceri si filantropul Michael Bloomberg.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 30.09.2014
Valoare premii: 1.000.000 USD

Michael Bloomberg, impreuna cu Fundatia Genesis Prize, va acorda cate 100.000 USD pentru cele mai bune 10 idei de afaceri sociale tehnologiepropuse de echipe multi-disciplinare.

In plus, castigatorii vor beneficia de consiliere in dezvoltarea afacerii lor, iar toti participantii vor avea acces la o retea globala de antreprenori pasionati de idei sociale.

Solicitanti eligibili
La competitie pot participa companii, organizatii sau persoane fizice. Acestea din urma trebuie sa aiba peste 18 ani, sa formeze echipe de aproximativ 10 persoane si sa isi aleaga un lider cu varsta curpinsa intre 20 si 36 de ani, care sa le reprezinte.

Candidatii isi pot inscrie ideea de afacere pe site-ul www.genesis-generation.org, pana pe 30 septembrie 2014.

Acestia trebuie sa explice care este problema pe care incearca sa o rezolve, cum vor sa o rezolve si cine ar beneficia in urma implementarii ideii lor. In plus, trebuie sa incarce si un material video de maximum 2 minute, in care sa prezinte succint ideea.

Proiectele inscrise vor fi jurizate de 2 comisii, una de evaluare a inscrierilor, si cealalta de selectare a castigatorilor. Membrii acestora vor tine cont de criterii precum capacitatea echipei de a atrage parteneri sau masura in care solutia propusa poate rezolva problema identificata.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Formular de inregistrare

Finantator: Michael Bloomberg si Fundatia Genesis Prize

Sursa: ResponsabilitateSociala.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.