Concurs de scenarii finantat de HBO Romania

hbo-concurs.jpg

HBO Romania a lansat un consurs de scenarii in vederea dezvoltarii si lansarii unui serial TV marca proprie.  

Status: INACTIV
Depunere pana la: 05.05.2015
Buget alocat: 2500 dolari

Obiectivul programului este de a dezvolta seriale TV originale si de impact iar in acest sens se doreste a se identifica scenarii adecvate. 

hbo-concursNu exista restrictii in ceea ce priveste participantii, acestia putand fi orice persoana interesata sa participe la aceasta competitie si care respecta procedura de incarcare a scenariului pe pagina de concurs. Fiecare participant se va inscrie o singura data, cu un singur scenariu. 

Inscrierea se va realiza pe pagina oficiala a concursului (www.hbo.ro/episodul1). In acest sens, materialul realizat se va incarca in sectiunea destinata consursului, material care va reprezenta si primul episod din serialul TV. Scenariul nu trebuie sa aiba mai mult de 60 de pagini, iar acesta trebuie gandit astfel incat fiecare sezon sa aiba intre 4 si 10 episoade. 

Toti participantii trebuie sa isi pregateasca materialul utilizand formatul specific si agreat de industrie (redactate in final draft sau word) si exportate in formatul PDF.

Inscrierea se va putea realiza doar dupa ce fiecare participant se va inregistra pe pagina HBO Romania. Odata incarcate pe pagina de concurs, scenariile nu mai pot fi modificate. Nu se vor accepta scenarii care contin informatii personale. 

Evaluarea inscrierilor se va realiza de catre membrii Departamentului de Productie Originala. Vor fi alese cele mai reusite trei scenarii, iar cei selectati vor fi anuntati printr-un e-mail in care vor fi detaliate informatiile privind o colaborare viitoare. La final, un singur scenariu va fi desemnat castigator al competitiei. 

Termenul limita de depunere a scenariilor este 05.05.2015, ora 13:00. 

Termenul limita de evaluare a scenariilor si trimiterea notificarilor catre finalisti este 01.07.2015

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Sursa: www.hbo.ro

Finantator: HBO Romania

[caseta-final-fise] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.