Conferinta Afaceri.ro Braila: Vasile Priceputu a subliniat importanta moralitatii si a eticii in afaceri

P1100885.jpg

P1100885La Conferinta Afaceri.ro Braila a fost prezent Vasile Priceputu, presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania. Acesta a declarat ca mediul de afaceri, la nivel national, sufera de o lipsa de moralitate si etica. Solutia pe care o propune acesta este implicarea femeilor in afaceri, care, dupa parerea acestuia, ar aduce mai mult bun simt si moralitate in domeniu:

„Sa fii antreprenor in Romania, mai ales tanar antreprenor, inseamna sa respecti niste conditii si sa reusesti sa te adaptezi unei situatii de fapt. In Romania, din pacate, lipseste moralitatea, lipseste etica in afaceri si acestea sunt niste aspecte pe care trebuie sa le controlam si sa incercam cu totii sa le schimbam. Cand vorbim despre antreprenoriat, trebuie sa vorbim o implicare mai intensa a doamnelor in afaceri. Implicarea femeilor inseamna practic o apropiere de bunul simt, o apropiere de ideea de morala, de etica si de respectul fata de cei de langa noi”.

Conferinta Afaceri.ro Braila, a fost organizata de APEC si Arhipelago impreuna cu Regia Autonoma “Administratia Zonei Libere Braila” fiind dedicata antreprenorilor, intreprinzatorilor si tuturor celor interesati de de informatii privind oportunitatile mediului de afaceri local.

Sursa: www.mihaeladanpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *