Conferinta de Fundraising 2015

inovare-sociala.jpg

fundraising23-24 aprilie 2015 – Cluj-Napoca

Editia din 2015 pune donatorii in lumina reflectoarelor. A-I face pe donator sa simta ca este un erou principal in povestea organizatiei voastre si a-i multumi pentru asta, e o regula fara de care nu poti avea succes in fundraising.

Fundraiseri. Directori. Donatori. Comunicatori. Oameni de CSR. Jurnalisti. Antreprenori. Sunt cei care construiesc fundraisingul in Romania si participantii de anul acesta la Conferinta de Fundraising!

Ai cel putin 3 motive sa vii la Conferinta:

  • ai acces la cele mai de impact metode de atragere de fonduri din Romania
  • ramai conectat la tendintele internationale si afli ce e nou si eficient in practica de fundraising a unor tari ca Irlanda, Anglia, Rusia.
  • intalnesti cei mai activi si pasionati practicieni in atragerea de fonduri si directori implicati care abordeaza fundraising o prioritate organizationala.

Editia 2015 vine cu ateliere despre motivele pentru care cultivarea donatorilor e punctul central in fundraising, despre modul in care gandesc antreprenorii si cum asta te poate ajuta in abordarea donatorilor, despre telefon si ce aduce el nou in fundraising, despre directori, resurse umane si strategie.

Sursa: Arcromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top