Conferinta internationala Business Angels Romania – Iasi, 8-9 noiembrie

Palatul-Culturii-Iasi-event-2016-750x401.jpg

Evenimentul organizat de Business Angels Romania in acest an la Iasi pe 8 – 9 Noiembrie a fost inclus pe lista manifestarilor mondiale Business Angels Week. E pentru prima data cand Romania ia parte la acest eveniment mondial.

La conferinta va fi prezenta si presedinta EBAN European Business Angels Network Candace Johnson, alaturi de reprezentantii altor retele de investitori europeni.

Conferinta internationala Business Angels Romania 2016 „The Reality of Romanian Economics in the Context of Angel Investment” aduce impreuna antreprenori si investitori din tara si din strainatate.

Agenda este completa: se vor prezenta aspecte legale despre investitiile de tip business angels, cele mai interesante domenii de interes pentru investitori, avantajele de a fi business angel, initiative la nivel european pentru incurajarea acestor investitii, modul de a prezenta si de a evalua o afacere. In cea de-a doua zi a conferintei va fi un workshop si o sesiune de pitching unde antreprenori consacrati sau in devenire pot obtine finantare pentru ideile lor de afaceri si vor primi acces la retelele internationale de finantare business angels.

Speakeri: Candace Johnson (Presedinte EBAN), Marius Ghenea (Director de Investitii in cadrul fondului 3TS Capital Partners), Umberto de Feo (Manager Proiect ESIL), Sergiu Negut (Consultant in Cresterea Afacerilor si Business Angel), Daniel Visoiu (Co-Fondator Venture Connect), Luigi Amati (Vicepresedinte BAE, Venture Capital & Private Equity), Mike Costache (Fondator & CEO Chargeback Armor), Aleksandar Tasev (Presedinte SuperFounders, Akota ING), Ana Maria Andronic (Consultant Proprietate Intelectuala DLA Piper), Daniel Tiganila (Business Angel, Cofondator startups.ro si Start&Grow), Ludwik Sobolewski (CEO Bucharest Stock Exchange), Stelian Bogza (Cofondator BenefitOnline.ro) si alti invitati surpriza vor prezenta experienta de Business Angels care le incununeaza carierele lor de succes.

Inscrierile se fac aici, iar cei care sunt membri in retele business angels sau in retele de investitori privati, beneficiaza de tarife preferentiale la sectiunea VIP.

In cadrul conferintei va avea loc si Gala Dinner, un eveniment exclusivist (numar limitat de participanti), iar cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail personal pe adresa [email protected]

Pentru orice detalii, puteti scrie la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.