Consiliere juridica pentru finantari europene

consultanta-juridica-300x211Portalul Finantare.ro, in parteneriat cu Societatea de avocatura Chiuariu & Asociatii vine in sprijinul IMM-urilor pentru care fondurile europene reprezinta o sursa esentiala de finantare pentru a simplifica procedul de obtinere a acestor fonduri, proces ce poate fi extrem de anevoios si plin de probleme din cauza diverse. Societatea de avocatura CHIUARIU & ASOCIATII este specializata in domeniul finantarilor europene si poate acorda consultanta juridica, precum si servicii de reprezentare in negocieri si/sau litigii.

In urma parteneriatului cu Finantare.ro, societatea de avocatura CHIUARIU si ASOCIATII vine in intampinarea beneficiarilor de proiecte si va raspunde saptamanal la cateva intrebari legate de problematica fondurilor europene venite din partea cititorilor Finantare.ro.

In fiecare miercuri, trei intrebari vor fi selectionate de catre redactia Finantare.ro, urmand sa primeasca un raspuns din partea echipei de avocati CHIUARIU si ASOCIATII in ziua de miercuri a saptamanii urmatoare.

Va invitam sa trimiteti la adresa [email protected] intrebarile dvs intr-un mesaj cu subiectul „Consiliere juridica finantari„. Raspunsurile vor fi publicate in aceasta pagina asa ca va invitam sa reveniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *