Contracte de 200 de milioane lei din fonduri europene nerambursabile, semnate de CJ Gorj in 2017

bani_plic.jpg

Reprezentantii Consiliului Judetean Gorj au semnat pe parcursul acestui an contracte in valoare de aproximativ 200 de milioane de lei, bani din fonduri europene nerambursabile, pentru proiecte de infrastructura rutiera, obiecte culturale si in domeniul sanatatii, a declarat presedintele institutiei, Cosmin Popescu.

“Din totalul investitiilor propuse de CJ Gorj incepând cu anul 2017, cea mai importanta suma vine din zona fondurilor europene nerambursabile. Am semnat si suntem in apropiere sa semnam si alte contracte, avem deja semnate si in perioada de precontractare, care inseamna deja un contract aprobat, contracte in valoare de 200 de milioane de lei, ceea ce acopera zona de infrastructura a drumurilor judetene, infrastructura retelei de cultura, Casa Keber este un exemplu, infrastructura pentru partea de sanatate si proiectul ‘Start-up pentru excelenta’, care si pentru noi este o noutate, care va fi derulat incepând cu luna ianuarie“, a precizat Cosmin Popescu.

Totodata, el a afirmat ca sunt aprobate fonduri guvernamentale de aproximativ 150 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judetene. “Un contract este semnat, cel de-al doilea este in lucru la Ministerul Dezvoltarii Regionale, doua proiecte care acopera 62 de kilometri de drum judetean. De asemenea, 68 de kilometri de drumuri judetene sunt in lucru si cred ca in 2018 o sa avem in lucru peste 150 de kilometri de drumuri judetene care vor intra efectiv in modernizare”, a mai spus presedintele CJ Gorj.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top