Creditul START-UP – Credit pentru firme nou infiintate

Banca

Banca Transilvania S.A.

Solicitanti eligibili

Acest tip de credit este destinat firmelor nou infiintate sau care functioneaza de cel mult 6 luni. Solicitantul de credit trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii minime:

– sa posede capitalul social minim prevazut de legislatia in vigoare;
– sa aiba deschise conturi in lei si/sau valuta la Banca Transilvania SA;
– sa desfasoare o activitate ce nu contravine normelor legale si care este in concordanta cu statutul sau de societate;
– sa justifice necesitatea creditului;
– sa accepte verificarea informatiilor prezentate in documentatia de credit depusa la banca;
– sa prezinte credibilitate pentru rambursarea la scadenta a creditelor angajate si a dobanzilor aferente;
– sa prezinte garantii materiale acoperitoare;
– sa se conformeze cerintelor bancii care decurg din legislatia in vigoare.

Valoarea finantarii:

– maxim 35.000 RON pentru creditul Start Up;
– maxim 85.000 RON pentru creditul Start Up +.

Durata finantarii:
– 5 ani, incluzand maxim 6 luni perioada de gratie.

Avans:
– 25% din valoare investitiei.

Garantii:

a) Garantii reale:

– imobiliare – ipoteca constituita asupra unor bunuri imobile (cladiri si/sau terenuri) din patrimoniul ordonatorului (clientului) sau a altor giranti, dovedita cu extras de carte funciara;
– mobiliare – stabilite prin prevederile Legii 99/1999.

b) Garantii personale:

– fidejusiune (cautiunea) reglementata de art. 1652 din Codul Civil;
– polite de asigurare a riscului de neplata, emise de societati de asigurare agreate de banca;
– scrisori de garantie / contragarantie emise de banci agreate de BT;
– garantii emise de Guvernul Romaniei, Ministerul Finantelor;
– garantii emise de autoritati ale administratiei publice locale, in temeiul Legii nr. 189/1998.

Termene limita

Acest program de creditare nu are termen limita.

Sursa: Banca Transilvania S.A.
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Date de contact finantator

Banca Transilvania
Cluj-Napoca
Mrs. Gabriela Blaj
Tel: +40 64 198.833
Fax: +40 64 198.832

26 thoughts on “Creditul START-UP – Credit pentru firme nou infiintate”

 1. gavris miruna spune:

  Am o societate de productie tamplarie pvc si aluminiu am cumparat utilaje i imi matrebuie.10 -15000ron casa pot incepe productia

  1. Dinu Romcom spune:

   Buna ziua, daca sunteti din zona de vest a tarii si aveti nevoie de finantare pentru firma puteti apela la Romcom. Finantam firme start-up, capital de lucru si credite pentru investitii. Contact: 0751 218 182

 2. Cristian spune:

  Bună ziua mi-am deschis un AF cu domeniul în brutarie patiserie dar fondurile pe care le-am avut se pare ca nu sunt îndeajuns pentru a și produce prima pâine mai am nevoie de câțiva bănuți credeți ca este posibil sa obțin un credit pentru a încheia toată investiția?

 3. gavris miruna spune:

  Am deschis o societate de productie de tamplarie pvc si aluminiu ma intereseaza daca pot lua un credit pentru a incepe productie

 4. STRATICIUC spune:

  Sunt titularul unei nou infintate intreprinderi individuale cod cn 4333 constructi placari etc .Doresc credit ptr achizitionarea unei masini de tencuit mecanizat este posibil.

 5. violeta spune:

  Buna ziua ! Am un SRL infiintat in mai 2015 ,sunt in asociere cu inca o persoana. Firma isi desfasoara activitatea ,insa inca nu este pe profit. Intrebarea este daca as putea lua un credit pentru cumpararea unui autoturism. Multumesc !

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va recomandam sa luati legatura cu un consilier de credite din cadrul Bancii Transilvania pentru a vedea daca va incadrati sau nu pentru achizitionarea unei masini.

   Mult succes!

   Echipa Finantare.ro

 6. Hordila Simona spune:

  Buna sera am o firma de 6 luni pot face un imprumut?

 7. Dorina spune:

  Am deschis o societate luna trecuta(bar),dar mai am de achizitionat multe ,pentru a ma descurca mi-ar mai trebui inca cca 2000 de euro (maxim 100 de mil.) as putea face un imprumut pentru aceasta?

 8. Dorina spune:

  Am deschis o societate luna trecuta(bar),dar mai am de achizitionat multe ,pentru a ma descurca mi-ar mai trebui inca cca 2000 de euro (maxim 100 de mil.) as putea face un imprumut pentru aceasta?

 9. Buna
  As dori informatii despre un inprumut pe firma infiintata Martie2013

 10. gigi spune:

  am o firma anfintata de 1 an si jumatate si vreau un credit de 3000de $al pot lua

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va recomand sa mergeti la sediul Bancii Transilvania, unde puteti vorbi cu un consilier ce va poate invata cum sa faceti sa luati acesti bani.

   Mult succes!

 11. romel spune:

  Buna ziua vreau sa infiintez si eu o intreprindere individuala care sa se ocupe cu prelucrarea lemnului mai precis cozi unelte si distribuirea acestora ,am inchiriat o hala cu toate utilajele aferente dar imi trebuie bani pentru materie prima as putea beneficia de un credit startup punand ca garantie ce am inchiriat?

 12. ioan stoica spune:

  Am o firma nou infiintata adica iulie 2012 am avut activitate sezoniera pe litoral in 2012 iar acum am inchiriate 3 statii peco in judetul Arad si mai am nevoie de 20000-25000 eur pentru a porni activitatea .Ce posibilitati de finabtare am?

 13. suciu spune:

  Vreau sa infiintez o firma noua,pot beneficia de credit START-UP pt. cumpararea de utlaje de spalatorie auto ecologica?Multumesc

 14. cristian spune:

  buna,am infintat o firma srl. in 10.2012 am inchiriat un spatiu comercial,pentru infintarea unei placintarii,produse de panificatie,as mai avea nevoie de 3000 lei,pentru a mai cumpara unele produse electrocasnice,casa de marcat.etc..credeti ca ma puteti ajuta?

 15. daniel spune:

  buna amofirma noua si asdori uncredit de 5000 eur si pot ipoteca

 16. alexandra spune:

  Buna ziua!!
  Am o firma infiintata din luna aprilie in domeniul constructiilor. Firma este inregistrata in mediul rural iar eu doresc ca achizitionez sediul social si pamantul aferent acestuia pentru a ma extinde cu o hala pentru fabricatie. Credeti ca am sanse sa fac un imprumut cu ipoteca pe pamant si cladirea in care se afla sediul social? Ma puteti ajuta cu informatii deoarece cei cu care am luat legatura de la Banca Transilvania in legatura cu creditul START-UP nu mi-au oferit informatiile necesare. Am nevoie de un raspuns rapid din parte dumneavostra deoarece doresc sa fac cat mai urgent demersurile pentru chizitie.

 17. Tarau Florin spune:

  vreau sa infiintez o firma de transport marfuri generale,ce conditii trebuie sa indeplinesc ? vreau sa cumpar o autoutilitara noua,se poate sa se considere ca si garantie ? care este suma care o pot solicita ?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Puteti lua fonduri nerambursabile prin Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (http://www.finantare.ro/program-programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri.html).

   Alt program care sa finanteze infiintarea unei firme de transport, nu exista.

   Mult succes!

 18. Constantin Corcodel spune:

  Am o firma nou infiintata, am inceput activitatea de o luna, dar muncesc singur de acasa. Dupa aceasta prima luna, am avut un profit net de 760 eur. Mi-ar trebui aprox 2500 euro pentru inchirierea unui spatiu in vederea amenajarii unui birou si sa angajez personal pentru a mari volumul de munca si implicit profitul. Mentionez ca am capitalul social si contul curent la BTR.

  Va multumesc!

 19. rosca marcela spune:

  Buna ziua ! Activez in cadrul societatii unde logodnicul meu este administrator . Firma este producatoare si distribuitoare de ciuperci dar acum am ajuns in impasul financiar . Nu mai avem bani pentru achizitie ciuperci . Putem beneficia de un imprumut pe firma? Care sunt conditiile ce trebuie sa le indeplineasca firma ? ce acte ne sunt necesare?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Cu siguranta puteti beneficia de un credit. Va recomand sa luati legatura cu consilierul in credite de la Transilvania. El va poate ajuta si indruma in vederea luarii unei finantari.

   Mult succes!

 20. Avram Gheorghe spune:

  Ma numesc Avram Gheorghe,sunt din Slobozia si as dori sa stiu care sunt conditiile pentru a obtine un credit daca-mi infiintez o firma de import-export.Am garantii imobiliare dar stau prost cu banii.Ce ma sfatuiti?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua domnule Avram,

   Va recomand sa discutati cu un consilier de credite care va poate indruma cel mai bine si care va poate explica toate conditiile accesarii unui credit. Cel mai bine e sa apelati la serviciile unei banci sau chiar mai multe pentru a putea compara si a vedea care este solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

   Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *