Cu Euro Personal iesi mereu in castig!

certificat11.jpg

Dupa impactul pe care binecunoscutul furnizor de formare profesionala, Euro Personal, l-a avut in urma reducerilor de Paste, de 30% pentru cursurile de WinMentor si Operator Calculator, acesta continua cu noi reduceri, venind mereu in ajutorul potentialilor cursanti.

Euro Personal SRL Iasi ofera posibilitatea clientilor de a face un curs la un pret mai mic, dar de o calitate superioara. Norocosii sunt studentii, a caror pregatire continua este mereu necesara in gasirea unui loc de munca si pentru cariera lor. Acestia primesc o reducere de 5% doar prin simplul fapt ca demonstreaza acest lucru si anume aducand o copie de pe carnetul de student la inscriere.

Si cum aceste cursuri sunt destinate adultilor, Euro Personal s-a gandit si la pensionari, respectiv someri, pe care ii va avantaja. Prin urmare si ei beneficiaza de o reducere de 5% pe care o obtin prin inscrierea la cursuri, avand cu ei si o copie de pe cuponul de pensie, respectiv cel de somaj. Se stie ca aceste categorii de persoane sunt mult mai dezavantajate si ca sansa lor de angajare este inferioara celor cu experienta si cu o pregatire recenta, dar Euro Personal chiar se gandeste la nevoile oamenilor.

Totodata, toata lumea poate beneficia la majoritatea cursurilor de reducerea de 5% pentru plata integrala.

Euro Personal va invita sa descoperiti reducerile de vara si sa va dezvoltati abilitatile. Pentru mai multe detalii ne gasiti pe www.europersonal.ro sau la tel: 0748687407.

Fii printre primii care beneficiaza de reducerile de vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *