Cum poti fi prezent online cu website, prin Start Up Nation

dreamstime_s_37181150.jpg

Una dintre cheltuielile eligible ce pot fi decontate prin finantarea din programul Start Up Nation este cea prin care antreprenorii isi pot crea o identitate si o prezenta online. Ce poti face cu acesti bani? Gasesti, in articol, o simulare de calcul si avantajele unei posibile solutii tehnice in WordPress.

Cheltuila eligibila ce poate fi decontata este de 8.000 lei iar banii pot fi folositi pentru crearea unui logo, a unui website de prezentare a firmei, serviciilor si produselor sau pentru promovare.

Ce tip de cheltuieli poti deconta pentru prezenta online

In lista de cheltuieli eligibile de la Start Up Nation punctul la care apar cele pentru prezenta online si promovare arata asa:

j) Realizarea unei pagini web pentru prezentarea si promovarea activitaţii solicitantului si a produselor sau serviciilor, inclusiv cheltuieli inregistrare domeniu fara hosting, pentru operatorii economici care nu deţin alt site si care trebuie sa fie funcţional la data depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, in limita maxima a 8000 lei fara TVA;

”Pagina web” ar putea fi o pagina simpla sau un site nu foarte complicat, cu citeva elemente, din care nu ar trebui sa lipseasca:

  • un header (partea de sus a site-ului) ce contine denumirea firmei si un logo
  • un meniu simplu din care vizitatorul sa poata ajunge la sectiunile cele mai importante (descriere, servicii, contact,
  • o zona de continut pe una doua sau trei coloane
  • un footer (partea de jos a site-ului) ce poate contine termenii si conditiile, date complete de contact, harta site-ului, etc)

Evident, structura de mai sus este una foarte simplificata si o discutie cu un dezvoltator specializat sau o firma care face site-uri poate ajuta antreprenorul sa aleaga cea mai potrivita varianta pentru site-ul de prezentare a afacerii.

O sursa buna de inspiratie pot fi asa-numitele template-uri de pe site-uri specializate (modele de website care au deja o structura), pe care un dezvoltator le poate adapta nevoilor firmei, dupa o discutie cu antreprenorul.

Pentru ca website-ul sa poata fi accesat de catre vizitatori, el trebuie sa aiba un domeniu (www.firmamea.ro) si trebuie gazduit undeva (antreprenorul ar trebui sa cumpere un serviciu de hosting).

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top