Cum sa alegi firma de training?

trainingSocietatea umana este indreptata catre evolutie, catre ascendere. Fie ca punctam filozofia, medicina, calitatea traiului sau planul economic nici un aspect din viata de zi cu zi nu scapa de sub semnul ascensiunii.

Tocmai de aceea, putem observa  un indice ascendent in randul tinerilor de a  se angaja  in firme mari sau corporatii. La o analiza superficiala ne-am putea gandi la un venit mai mare insa tipologia acestui mediu de munca nu ofera doar atat. Responsabilitati multe si venituri pe masura. Un alt aspect pe care il ofera o companie mare este evolutia constanta.  Firmele isi doresc tot mai mult angajati proactivi, atenti, pasionati de munca lor si interesati sa evolueze pentru ca acestia sa lucreze mult mai bine. De aceea de cele mai multe ori firmele si corporatiile ofera ceea ce poti numi „traininguri specializate” pentru a oferi angajatiilor oportunitatea de a invata si de a evolua constant pentru a ajunge la potentialul lor maxim. Cand vorbim totusi despre traininguri specializate in Romania putem observa ca fie sunt peste tot dar de o calitate inselatoare fie sunt foarte bune cu oameni pregatiti, deja porniti pe drumul lor in piata antreprenoriatului care nu te invata doar teorie ci si din experientele lor personale. La un simplu search pe google „traininguri specializate Romania” o sa observam destul de multe rezultate.

La fel si atunci cand cauti un team building.

Cum le alegem pe cele mai bune?

1.    Fi sigur ca trainerii vorbesc despre ceea ce chiar te intereseaza. Intreaba oameni care probabil ar fi si ia in considerare opiniile lor despre ce s-a vorbit.
2.     Cauta trainerii pe google. Cel mai probabil ai vrea sa stii cine este omul din fata ta, ce a realizat si din ce fel de experiente iti poate vorbi.
3.    Fii atent ca trainerul sa aiba experienta practica.
4.    Ai grija sa primesti un serviciu personalizat si alege o firma care iti ofera garantie.
5.    Cauta sa ai parte de un training practic, in urma caruia sa inveti ceva ce poti pune in practica oricand.
6.    Un training bun este cel la care vei participa alaturi de maxim alte 15 persoane.

Nu uita ca atunci cand firma te trimite la un training specializat te trimite din doua motive, pozitive amandoua, sa inveti si sa te dezvolti. Investeste in tine ca tu sa iti poti atinge potentialul maxim si ca tu sa poti evoluezi in munca ta in continuu fara a te plafona.

Daca vrei sa evoluezi, sa inveti si, mai ales, sa investesti in tine insati cel mai bine e sa mergi sa inveti de la cei care au inceput drumul inaintea astfel vei stii unde au calcat ei stramb, cu ce probleme s-au confruntat si cum au reusit sa treaca peste acestea astfel ca ei sa isi atinga telurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *