Cum sa te comporti la o intalnire de business

intalnire-afaceri.jpg

intalnire-afaceriAvand in vedere faptul ca au loc aproape zilnic, intalnirile de afaceri sunt tratate adeseori cu superficialitate iar multi antreprenori nu le acorda atentia cuvenita. Se stie faptul ca relatiile puternice, in general, si mai ales cele de afaceri se contruiesc in ani si ani de zile, cu foarte mult efort. Cu toate astea, e ceva comun sa vedem ca multe din acestea se rup foarte usor, din anumite cauze, pe care e bine sa le identifici pentru a invata cum sa procedezi pe mai departe.

Veste buna e ca exista o multitudine de oportunitati pentru a te conecta cu oamenii pe care ii intalnesti adesea la intalnirile de business. Tot ce trebuie sa faci e sa deschizi bine ochii si sa iesi putin din zona ta de confort pentru a profita de toate oportunitatile care ti se ivesc la fiecare intalnire in parte.

Primul lucru de care trebuie sa fii constient e faptul ca nu ai nici macar o simpla idee cine e persoana care sta in fata ta si nici cata experienta relevanta pentru tine poate detine acest individ. In aceasta situatie, cel mai indicat lucru e sa asculti cu mare atentie tot ce are de zis.

Un alt aspect esential e sa tratezi persoana ca si cum ar fi pentru tine, in acele momente, cel mai important om de pe pamant. In plus, e posibil sa ai sansa de a intalni acea persoana o singura data, de aceea prima impresie conteaza enorm.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.