euro_best_teamEuro Best Team organizeaza un curs intensiv de pregatire a candidatilor in vederea admiterii in Magistratura, pe functii de judecatori si procurori, sesiunile din 2011.

Cursul acopera integral tematica de concurs aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind un curs 100% practic si interactiv.

Lectorii cursului sunt formatori autorizati si au o experienta practica de peste 25 ani in cariera de magistrat si universitara.

Inscrierile se vor face pana la data de 20 iunie, in limita locurilor disponibile.

Obiectivele cursului:
– intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
– sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice. 

Programul urmareste sprijinirea candidatilor in procesul de pregatire la toate materiile de concurs:

  • Drept civil – trainer Mircea Dobre
  • Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre
  • Drept penal, partea generala si partea speciala – trainer Emilian Stanisor
  • Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu
  • Organizare judiciara – trainer Emilian Stanisor
  • Jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului – trainer Florin Chiracu

Cursul are in total 18 zile, se desfasoara pe parcursul a trei zile pe saptamana, sambata, duminica si luni, 6 ore pe zi, 3 sesiuni de cate doua ore in fiecare zi, incepand cu 25 iunie 2011.

Zilele de pregatire: 25, 26, 27 iunie, 2, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30, 31 iulie si 1 august.

La cursul de pregatire se pot inscrie absolventi ai facultatilor de drept precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii – fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Prezentare lectori:

Florin Chiracu este magistrat-procuror de cariera si a detinut succesiv functiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. in perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul ucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost  procuror si in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Este specialist in domeniul dreptului penal si procedurii penale si a fost invitat sa sustina prezentari la numeroase conferinte si seminarii internationale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica in invatamintul superior juridic.

Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de drept si apoi in invatamantul universitar privat. Mircea a fost magistrat-judecator timp de 15 ani si a indeplinit functia de magistrat-asistent la inalta Curte de Casatie si Justitie. in prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Emilian Stanisor este magistrat-procuror de cariera si formator la Institutul National al  Magistraturii. Cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate, Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamintul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti si Universitatea Andrei Saguna din Constanta.

Pretul cursului este de 200 lei/zi.

Pot fi achizitionate minim 6 zile consecutiv.

Achizitionarea unui pachet de 6 zile costa 1200 lei.

Achizitionarea intregului curs costa 180 de lei/zi, respectiv 3 240 lei.

La aceste preturi se adauga TVA.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere de pe www.eurobestteam.ro si sa-l trimiteti la [email protected].

Persoana de contact: Elena Farcas – 0722696843.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top