roland_gareis_270x40_oficiala.gifA. Managementul proiectelor si programelor – Compact!

Continut: procese de managementul proiectelor si programelor, metode,
design al organizatiei de proiect si al organizatiei de program.

Grup tinta: manageri de proiecte, membri ai echipelor de proiecte, viitori manageri de proiecte, angajati ai companiilor orientate pe proiecte, traineri si consultanti.

Start: 28 februarie.

Module: Notiuni de baza si Avansat, fiecare a cate 4 zile.

Curs acreditat CNFPA.

In cadrul cursului, participantii vor aplica tehnicile, modelele si metodele prezentate pe proiecte reale din activitatea lor sau pe proiecte din practica RGC si vor reflecta asupra propriilor practici si experiente, rezultand astfel o dinamica a cursurilor de 50% teorie si 50% activitate practica.

La finalul cursului participantii vor primi certificatul "Manager de Proiect" din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

B. RGC PMP® Exam Preparation!

Continut: Concepte cheie in managementul proiectelor, arii de expertiza si tripla constrangere, instrumente si tehnici necesare pentru sustinerea examenului de certificare PMP®.

Date: 19 – 21 si 27 – 28 martie.

Cursul va fi sustinut de Simona Bonghez, partener, trainer si consultant ROLAND GAREIS CONSULTING si presedinte PMI Romania Chapter, cu o experienta de peste 15 in managementul proiectelor si de peste 8 ani ca trainer in  managementul proiectelor. Simona detine 3 certificari internationale: Project Management Professional (PMI), Certified Senior Project Manager (IPMA) si PRINCE2 Practitioner (OGC).

ROLAND GAREIS CONSULTING este R.E.P pentru PMI.

C. Change Management Compact!

Continut: Tipuri de schimbare, design pentru diferite procese de schimbare, identitatea organizatiei, managementul proceselor.

Date: 8, 9, 15 si 16 mai.

Informatii detaliate
despre cursurile deschise RGC sunt disponibile aici.

Inscrie-te acum la unul din cursurile deschise RGC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top