Dezbatere publica asupra proiectului Strategiei Sectoriale in domeniul Culturii si Patrimoniului National pentru perioada 2014-2020

Ministerul Culturii-foto-victor-ciupuligaMinisterul Culturii impreuna cu Unitatea de Management a Proiectului, anunta ca se supune dezbaterii publice proiectul Strategiei Sectoriale in domeniul Culturii si Patrimoniului National pentru perioada 2014-2020

In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu completarile si modificarile ulterioare, Ministerul Culturii supune dezbaterii publice proiectul Strategiei Sectoriale in domeniul Culturii si Patrimoniului National pentru perioada 2014-2020.

Proiectul a fost elaborat de catre Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, pe baza analizelor socio-economice elaborate de grupurile de lucru aferente domeniului cultura si patrimoniu cultural, organizate in cadrul Comitetului Consultativ Tematic Turism, Cultura, Patrimoniu Cultural, precum si in baza analizelor, cercetarilor si datelor colectate de Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii.

Propunerile, sugestiile si opiniile, avand valoare de recomandare, referitoare la proiectul de strategie supus dezbaterii, pot fi transmise, pana la data de 20 iulie 2013, in scris pe adresa Ministerului Culturii din B-dul Unirii nr. 22, Sector 3 – București, pe fax, la nr. 021. 222.84.79, in atentia dnei. Andreea Ursuleasa, sau la adresa de e-mail [email protected] .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top