DIICOT: Tentativa esuata de frauda cu fonduri europene ce ar fi adus prejudicii statului de 20 de milioane de euro

avocat1.jpg

arestatProcurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au facut 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov si Iasi pentru a deconspira un grup infractional care a incercat sa fraudeze statul in perioada 2010-2012. Acest grup este acuzat ca a falsificat o serie de documente pentru a obtine ilegal fonduri europene. Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a confirmat ca au fost ridicate documente si de la Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, recent preluata de MFE.

Tentativa de fraudare a esuat, insa daca cei din grup reuseau, ar fi adus prejudicii de 20 de milioane de euro bugetului comunitar, care s-ar fi adaugat prejudiciului de 27 de milioane de euro stabilit deja de anchetatori.

Mai multe detalii: Hotnews.ro

One thought on “DIICOT: Tentativa esuata de frauda cu fonduri europene ce ar fi adus prejudicii statului de 20 de milioane de euro”

  1. Liviu spune:

    Ar trebui publicate numele acestora, cu nume, prenume si numele firmelor care au participat. Asta pentru a sti cu cine sa nu faci afaceri si sa nu ai orice alt tip de relatie juridica, economica sau sociala cu acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.