Economie Sociala pentru o viata mai buna, Sibiu, 5 martie 2015

Screen_Shot_2012-05-23_at_4.52_.39_PM_.png

Screen_Shot_2012-05-23_at_4.52_.39_PM_Asociatia Institutul pentru Politici Sociale, alaturi de partenerii sai, Fundatia Europeana pentru Consultanta, Implementare si Dezvoltare, Asociatia „DE BUN GUST”, Asociatia Sara Timisoara si UAT Fagaras, implementeaza proiectul strategic POSDRU „Economie Sociala pentru o viata mai buna”, proiect derulat pe o perioada de 12 luni ce beneficiaza de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale” Domeniul Major de Interventie 6.1-„Dezvoltarea economiei sociale”.

Avem deosebita placere de a anunta organizarea primului targ de produse ″hand-made″, editia de primavara, in cadrul caruia expozantii nostri vor prezenta publicului larg diverse obiecte de manufactura, bijuterii, martisoare si alte tipuri de accesorii realizate cu multa pricepere si pasiune. Expozitia se va desfasura, joi,  05 martie 2015, incepand cu orele 10.00, in incinta Hotelului Hilton Sibiu, situat pe strada Padurea Dumbrava Nr.1, Sibiu.

Evenimentul se desfasoara in cadrul activitatii ″A4 Realizarea unei campanii de promovare a economiei sociale″ si face parte dintr-o suita de actiuni ce includ atat mese rotunde pe tematica economiei sociale, cat si conferinte de promovare a economiei sociale la nivel regional.

Proiectul „Economie Sociala pentru o viata mai buna” urmareste dezvoltarea structurilor economiei sociale si consolidarea capacitatilor, competentelor si cunostintelor pentru grupurile vulnerabile prin infiintarea unui nr. de 5 structuri de economie sociala in regiunile Bucuresti-Ifov, Centru si Vest si asigurarea asistentei necesare crearii de 33 noi locuri de munca, din care 23 dintre acestea pentru persoane vulnerabile.

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa folosind următorul contact :

Dl. Alexandru Stoian, Responsabil Comunicare

Email: [email protected] , mobil : 0722.200.879

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top