Electrica lanseaza Programul de Granturi „Electrica pune Romania intr-o alta lumina” 2018

Formular-granturi-2018-page2-434x270.jpg

Electrica a lansat astazi cea de-a treia editie a Programului de Granturi “Electrica pune Romania intr-o alta lumina”. Aceasta este o competitie nationala de proiecte prin intermediul careia compania Electrica incurajeaza initiativele sustenabile ale romanilor care vor sa isi sprijine comunitatea pentru a se dezvolta.

Programul se desfasoara in perioada 27 iulie – 26 august 2018, pe www.electrica.ro/csr/program_granturi, iar valoarea totala a finantarilor oferite de Electrica este de 50.000 de euro. Acestea vor fi acordate proiectelor care ocupa primele locuri, pana la acoperirea sumei totale.

Prin programul „Electrica pune Romania intr-o alta lumina” vor fi finantate initiative din domeniile educatie, servicii sociale si de sanatate, mediu, cultura şi sport. Atat persoanele fizice, cat si organizatiile neguvernamentale si institutiile de invatamant au oportunitatea sa propuna proiecte prin care pot solicita finantare din partea Electrica.

Competitia se va desfaşura in urmatoarele etape:

  • Inscrierea propunerilor de proiect, prin completarea şi trimiterea unui formular disponibil pe www.electrica.ro (27 iulie – 26 august)
  • Perioada de verificare a eligibilitatii propunerilor de proiect inscrise (27 – 31 august)
  • Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (3 – 14 septembrie)
  • Anuntarea caştigatorilor pe www.electrica.ro (20 septembrie)

Mai multe detalii despre procedura de inscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie a proiectelor, gasiti pe pagina www.electrica.ro/csr/program_granturi.

Sursa: stiri.ong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top