Eveniment RICAP pentru antreprenorii in tehnologie-Building an innovation ecosystem

logo-ricap.png

logo-ricapRICAP pregateste lansarea unei noi editii a programului de sustinere pentru antreprenorii in tehnologie care vor sa iasa pe piete internationale cu tehnologiilor lor.

Daca ati dezvoltat un produs/ serviciu cu aplicatii in tehnologie (cleantech, medtech, energy etc.) sau sustineti ecosistemul antreprenorial, ne face placere sa va invitam la evenimentul RICAP Building an innovation ecosystem.

Evenimentul va avea loc in Iasi, pe data de 12 noiembrie, incepand cu ora 15.00 la Hotel Unirea, sala Cocktail si este organizat in parteneriat cu Finantare.ro.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul online.

In cadrul evenimentului vom discuta despre antreprenoriat in tehnologie si comercializare, ecosistemul local, suportul pe care il poate oferi programul, cat si procesul de aplicare.

RICAP (Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania) isi propune sa puna in legatura antreprenorii in tehnologie din Romania cu resursele de care au nevoie in vederea comercializarii si a realizarii tranzitiei catre piete internationale.

Aflat la a doua editie, RICAP a sustinut deja 30 de antreprenori in tehnologie si continua acest proces in cadrul programului de anul acesta.

Din aceasta toamna, RICAP va avea doua componente: RICAP Academy care sprijina antreprenorii sa isi valideze tehnologia, primind feedback si mentorat personalizat, astfel incat sa fie pregatiti pentru piata si RICAP Accelerator, primul accelerator in tehnologie din Romania, adresat companiilor mature, oferindu-le servicii prin care sa isi perfectioneze propunerea financiara, sa intre in legatura cu investitori si sa obtina finantare pentru urmatoarea etapa de dezvoltare.

Mai multe informatii despre program si antreprenorii participanti in prima editie regasiti pe site-ul nostru www.ricap.ro. Aplicatiile pentru cea de-a doua editie RICAP vor fi deschise in perioada 3 noiembrie – 5 decembrie, programul derulandu-se in perioada februarie 2016 – octombrie 2016.

RICAP este un proiect realizat de Centrul Roman pentru Inovare in Dezvoltare Locala si Larta Institute (Los Angeles, SUA), implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting si finantat de Romanian-American Foundation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *