Finantare.ro implineste azi 12 ani!

tort.jpg

tortDa, sunt 12 ani de cand suntem prezenti pe ecranele PC-urilor dumneavoastra, oferindu-va informatii la zi despre ceea ce se intampla in domeniul fondurilor europene si piata finantarilor din Romania, in general.

12 ani de munca, profesionalism, corectitudine si seriozitate, toate pentru ca dumneavoastra sa puteti afla tot ceea ce va intereseaza privind noutatile la zi din domeniul economic, programele europene sau cu finantare de la bugetul de stat, creditele sau ofertele de leasing, subventii, cum puteti obtine consultanta etc.

12 ani de cand suntem site-ul nr. 1 in piata finantarilor din Romania si prima si cea mai de incredere sursa pe care o accesati dumneavoastra atunci cand doriti sa aflati ce au mai declarat autoritatile de management ale programelor operationale, cand se vor mai lansa noi masuri, ce oportunitati de finantare au la dispozitie ONG-urile, IMM-urile, tinerii dornici sa isi deschida propria afacere …

Echipa noastra investeste zilnic pentru a imbunatati comunicarea cu cititorii site-ului dar si pentru ca informatia prezentata sa fie usor de procesat, sa ajunga rapid si in timp util catre toti cei interesati. In plus, lucram continuu la crearea unor relatii stranse cu partenerii nostri – consultanti, finantatori, reprezentanti ai autoritatilor publice sau ai mediului privat, precum si business angels, carora le multumim pentru increderea acordata.

Ne dorim in urmatorii ani sa fim si mai buni, sa va oferim informatii pretioase si sfaturi utile, astfel incat dumneavoastra sa aflati de pe Finantare.ro intotdeauna ce aveti de facut si care sunt pasii de urmat.

Multumim tuturor celor care ne urmaresc zi de zi! „La multi ani!”

2 thoughts on “Finantare.ro implineste azi 12 ani!”

  1. Violeta G. spune:

    La multi ani, cat mai multi si mai buni!
    Multumiri pentru calitatea informatiilor, formatul prietenos si promptitudinea cu care sunt transmise in spatiul public!

  2. Popescu Mihaela spune:

    Multi ani inainte, cu multumiri pentru promtitudinea si claritatea informatiilor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *