Finantare.ro organizeaza cursul autorizat A.N.C. – Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

curs-inspector-resurse-umane-revisal.jpg

Au trecut deja ceva ani de cand sacul cu fonduri europene se tot scutura in curtea  noastra, dar daca ne uitam la rata de absorbtie se pare ca am cules doar pleava de pe fundul sacului.

Unii inca se uita in sus spre drobul de sare si-l astepta sa cada, gandind ca fiind mai mare e automat mai indestulator si se feresc la propriu de Fonduri!

De ce?
S-a impamantenit la noi mentalitatea ca fondurile fie sunt greu de accesat fie sunt doar pentru o categorie selecta de public bine tintit. Nimic mai fals!

Lipsa de informare corecta si transparenta  a dat nastere la speculatii care mai apoi prin viu grai au fost preluate si transmise mai departe de catre cetateni de “buna credinta” sub sloganul “Asa-i cum iti spun eu!”

Daca va numerati printre cei care vor sa vada realitatea nedeformata pentru a-si  creea propriile opinii inseamna ca trebuie sa stati de vorba cu niste specialisti!

Cand?
In curand! 24,25,26 Iunie 2016

Unde?
La Iasi

„Recomand cu toata increderea un curs de Expert Accesare Fonduri Europene structurat astfel incat participantii sa lucreze chiar in timpul cursului la realizarea proiectelor personale pentru a le testa aplicabilitatea.

Veti primi cele mai noi informatii din domeniu, referitoare la perioada actuala de programare a fondurilor structurale in tara noastra;

Veti invata cum sa lansati propunerea de proiect si cum sa redactati capitolele din cererea de finantare si din anexe si veti primi informatii avizate de la specialisti din domeniu.

Si cel mai important, veti primi informatii direct de la sursa despre realitatile din acest domeniu  care nu este tabu, ci a fost transformat asa din lipsa de informare.

470 Ron este pretul unui curs interactiv si edificator  care acopera de asemenea  toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome.

Recomand din suflet tinerilor antreprenori care doresc sa-si dezvolte afacerea si au terminat banutii imprumutati de la cei 3P (Parinti, Prieteni si alti Prosti) sa se inscrie si sa identifice si alte programe lansate precum si eligibilitatea proprilor idei”, sustine Anamaria Popa, antreprenor.

Cursul face parte din Programul de perfectionare (COR 242213) si este organizat de Finantare.ro in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C. fosta C.N.F.P.A.) si se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs apelati cu incredere la telefon 0755.935.332 sau la adresa de email: [email protected]

Nu uitati sa includeti in proiect si partea de Promovare pentru produsele si ideile dumneavoastra!

Anamaria Popa,
Antreprenor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.