Finantare.ro concentreaza toate tipurile de subventii existente in Romania

Noua sectiune “Subventii” este dedicata atat persoanelor juridice, cat si celor fizice si cuprinde toate datele de care aveti nevoie pentru a putea aplica pentru o subventie.


Incepand cu 29 octombrie, Finantare.ro ofera cititorilor sai o baza de date completa si actualizata referitoare la subventiile existente in Romania. Sectiunea se imparte in patru categorii, in functie de publicul-tinta, pentru IMM-uri, pentru APL-uri, pentru ONG-uri si pentru persoane fizice.

Informatiile sunt structurate in functie de activitatea pentru care se face aplicatia de subventie si in functie de finantator. Fiecarei subventii ii corespunde o fisa, care cuprinde informatii privind beneficiarii, conditiile de obtinere, pasii efectivi ce trebuie parcursi in vederea obtinerii subventiei, actele necesare, precum si alte informatii auxiliare. 

De asemenea, o sectiune cu stiri legate de subventii este zilnic actualizata.

Informatii generale:
Despre Finantare.ro

Finantare.ro – Portalul surselor de finantare din Romania – este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania. In cei 5 ani de existenta online, peste 3 milioane de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Ruxandra FEDIUC
Director Marketing
Kapital
email: [email protected]
mobile: +40 (0) 771 265 785
office: +40 (0) 232 254 746
fax: +40 (0) 232 254 746
www.finantare.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro .

Sursa: Finantare.ro, 31 octombri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *