Fondul ONG in Romania-Runda 2-Componenta 4. Servicii sociale si de baza

tarani.jpg

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta lansarea Componentei SERVICII SOCIALE SI DE BAZA, in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 08.10.2014
Buget total: 3.200.000 euro

Obiectivul general al Componentei SERVICII SOCIALE SI DE BAZA este de a creste accesul si furnizarea de servicii sociale si de baza pentru grupuri vulnerabile (copii si tineri in situatii de risc, copii cu dizabilitati si/sau probleme de sanatate mintala si familiile lor, victime ale traficului de persoane si ale violentei domestice  sau violentei motivate de gen, persoane varstnice, populatia din mediul rural, minoritati etnice, migranti, persoane fara adapost, persoane dependente de substante, persoane care se confrunta cu dificultati care pot conduce la excluziune sociala – precum un nivel scazut de educatie, lipsa unui loc de munca, somaj pe termen lung, neinregistrarea ca someri, boli cronice, etc.).

taraniSuma totala alocata pentru aceasta Componenta in cadrul cele de-a doua runde de Apeluri pentru Cereri de finantare este de 3.200.000 Euro.

Finantarea este dedicata organizatiilor neguvernamentale.

O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 2 Cereri de finantare in cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizatie care a contractat si/sau se afla in etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte in cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune in calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finantare in cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a aplicatiilor este 8 octombrie 2014, ora 16.00.

Potentialii Solicitanti pot adresa intrebari referitoare la acest Apel pentru Cereri de finantare prin e-mail, telefon sau fax pana la data de 1 octombrie 2014 (inclusiv) in atentia: Ioana Florea – Senior Grants Officer; E-mail: [email protected]; telefon: 021 310 01 81; fax: 021 310 01 80.

Raspunsurile vor fi transmise pana cel mai tarziu 3 octombrie 2014, iar intrebarile care prezinta interes si pentru alti Solicitanti, impreuna cu raspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Programului.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul Solicitantilor
Anexa 1 – Format Cerere de finantare
Anexa 2 – Bugetul proiectului
Anexa 3 – Declaratia Solicitantului
Anexa 4 – Acord de parteneriat RO
Anexa 4 – Acord de parteneriat EN
Anexa 5 – Contributia la rezultatele asteptate
Anexa 6 – Graficul activitatilor
Contractul de finantare nerambursabila si anexele sale

Finantator: Islanda, Liechtenstein si Norvegia
Sursa: FDSC

[caseta-final-fise]

2 thoughts on “Fondul ONG in Romania-Runda 2-Componenta 4. Servicii sociale si de baza”

  1. blanaru dorina spune:

    buna dimineata. sunt interesata de un program finantat, pe ong, legat de neuroligvistica si terapie prin arta, pictura, muzica , nu prea stiu ciu sa ma adresez, sau unde sa caut informatiile necesare. ma puteti ajuta? va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.