Fonduri nerambursabile prin programul Erasmus+ in 2015

Erasmus_tasta.jpg

ErasmusErasmus+ a fost gandit ca si instrument de sprijinire a tarilor participante la program in scopul utilizarii in mod eficient a talentului uman si a capitalului social al Europei. Se pune astfel accentul pe corelarea sprijinului acordat invatarii formale, non-formale si informale in domeniile educatiei, formarii si tineretului.

Activitati finantate prin programul Erasmus+

Erasmus+ sprijina si activitatile care au ca obiectiv constientizarea importantei sportului in viata tinerilor, facilitand cooperarea intre organismele responsabile pentru sport. Programul promoveaza crearea si dezvoltarea unor retele europene, oferind oportunitati pentru cooperarea intre partile interesate si pentru schimbul si transferul de cunostinte si de know-how in domenii diferite referitoare la sport si activitatea fizica.

Structura programului Erasmus+

Programul Erasmus+ este structurat astfel:

  • Actiunea-cheie 1 (AC1) – Mobilitatea persoanelor in scopul invatarii
  • Actiunea-cheie 2 (AC2) – Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici
  • Actiunea-cheie 3 (AC3) – Sprijin pentru reformarea politicilor
  • Activitatile Jean Monnet
  • Componenta Sport

Cine poate depune proiecte?

Orice organism public sau privat activ in domeniul educatiei, formarii, tineretului si sportului poate solicita finantare in cadrul programului Erasmus+.

Linii de finantare deschise in 2015

Daca esti interesat de acest program de finantare, poti aplica in cadrul urmatoarelor cereri de propuneri de proiecte deschise:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *