Fondurile pentru infrastructura rutiera rurala s-au epuizat

drumuri.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca alocarile financiare pentru Submasura 7.2 – Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica, componentele de infrastructura rutiera din zona montana si non-montana, aferenta sesiunii anuale 2016, au fost epuizate.

Astfel, de la deschiderea sesiunii din data de 25 mai 2016, ora 09.00, au fost depuse 46 de proiecte in valoare de 45 milioane de euro pentru infrastructura rutiera din zona montana si 107 proiecte, cu valoarea de 105,8 milioane de euro in celelalte zone.

Cele mai multe proiecte au fost depuse in judetele Cluj, Bistrita Nasaud si Neamt, pentru zona montana si in Cluj, Timis si Bacau pentru restul teritoriului.

Reamintim ca incepand cu 25 mai 2016 au fost deschise sesiunile anuale de depunere pentru Submasurile 4.3.A – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice – Infrastructura de acces AGRICOLA, 7.2 – Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica, 7.6 – Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

Termenul maxim pentru depunere, in cazul in care fondurile nu se epuizeaza intre timp, este 31 octombrie 2016, ora 16.00.

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *