Forum romano-ucrainean, 27 noiembrie 2015, Ivano-Frankivsk

ro-uc-rm.png

romania-ucraina-rmPe data de 27 noiembrie 2015, in orasul Ivano-Frankivsk din vestul Ucrainei, va avea loc un forum romano-ucrainean, numit „Tendinte actuale ale colaborarii transfrontaliere romano-ucrainene – aspecte privind implementarea Programului Operational Comun Romania-Ucraina, 2014-2020„, organizat la initiativa Administratiei Regionale de Stat Ivano-Frankivsk, cu sprijinul Consulatului General al Romaniei la Cernauti.

Participarea si implicarea efectiva a autoritatilor, institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale din Romania reprezinta primul pas spre succesul acestui demers, dar si spre construirea de noi parteneriate, cu impact asupra viitoarelor proiecte bilaterale.

Precizam ca toate cheltuielile necesare deplasarii sunt in sarcina organizatiilor care doresc sa participe la acest eveniment.

Pentru mai multe detalii privind participarea si programul manifestarilor, institutiile si organizatiile din Romania si Ucraina pot solicita informatii Consulatului General al Romaniei la Cernauti, la adresa de e-mail [email protected].

Sursa: www.tocpress.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *