Forumul „PICAS te angajeaza in constructii” a ajuns la Iasi!

Personal din domeniul constructiilorAsociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii – ARACO, alaturi de partenerii sai, Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor, Federatia Generala a Sindicatelor „FAMILIA” si Comitetul Sectorial in Constructii implementeaza proiectul „PICAS te angajeaza in constructii„.

Proiectul strategic se deruleaza pe o perioada de 18 luni si beneficiaza de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 „Promovarea Masurilor Active de ocupare” Domeniul Major de Interventie 5.1 – „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

Avem deosebita placere de a anunta organizarea Forumului Regional Sectorul Constructiilor Prezent – Viitor – editia IV, organizat in cadrul proiectului „PICAS te angajeaza in constructii„, ce va avea loc miercuri 16 septembrie 2015, incepand cu orele 10.00 (coffee break 09.30-10.00), in cadrul Hotelului Majestic Iasi, situat pe strada Petru Rares, orasul Iasi, judetul Iasi.

Proiectul se desfasoara in perioada aprilie 2014 – decembrie 2015, obiectivul general fiind cresterea gradului de ocupare si profesionalizare a fortei de munca din sectorul de constructii, pentru somerii interesati sa munceasca in acest domeniu, in sensul corectarii dezechilibrelor existente pe piata muncii.

La eveniment vor participa reprezentanti ai diferitelor patronate din domeniul constructiilor, reprezentanti ai agentilor economici, reprezentanti ai agentiilor de proprietate intelectuala in constructii, autoritati publice centrale si locale, psihoterapeuti cu expertiza in domeniu si nu in ultimul rand mass-media.

Tema generala a intalnirii consta in prezentarea singurului portal de recrutare dedicat sectorului de constructii din Romania – www.picas.ro, in scopul medierii eficiente a relatiei dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si agentii economici.

Totodata, vor fi prezentate activitatile pe care proiectul „PICAS te angajeaza in constructii” le desfasoara pentru a contribui la imbunatatirea permanenta a indicatorilor globali din sectorul de constructii, precum si anumite masuri pentru imbunatatirea situatiei socio-economice la nivel de sector, prin facilitarea unui dialog intre reprezentantii Guvernului si agentii economici.

Mai multe detalii si informatii referitoare la organizarea acestui eveniment, persoane de contact:

Alexandru Stoian – Coordonator organizare evenimente

Email: [email protected] | 021 / 212 37 62 | +0722200879

Va asiguram ca prezenta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *