GEA Strategy & Consulting isi mareste echipa

consultant1.png

consultantEchipa GEA Strategy & Consulting cauta un nou coleg/colega, pentru a se alatura echipei care lucreaza in domeniul proiectelor de asistenta tehnica pentru administratia publica centrala din Romania si din alte state.

Cautam o persoana pentru pozitia de consultant, care sa fie comunicativa, dinamica, creativa, care sa cunoasca modul de functionare si de lucru al administratiei centrale si care sa fie motivata de lucrul in proiecte mari, complexe, cu echipe multi-disciplinare, ce acopera o varietate de domenii si subiecte.

Ne dorim ca viitorul nostru coleg/colega sa aiba deja experienta in in lucrul pentru administratia publica (ca angajat) sau in lucrul cu institutii ale administratiei publice (ca expert), preferabil sa fi lucrat pana in prezent si in consultanta, sa aiba  experienta in proiecte cu finantare nerambursabila – scriere de cereri de finantare si implementare. De asemenea, pentru ca fiecare proiect are si o serie de evenimente, solicitam si experienta in organizarea de evenimente (conferinte, cursuri etc.).

La capitolul studii, avem nevoie de o persoana cu studii superioare, preferabil stiinte sociale (economie, juridic, sociologie, stiinte politice, jurnalism, comunicare etc.), iar la capitolul cunostinte,  managementul de proiect, achizitiile publice, cadrul juridic aplicabil proiectelor cu finantare nerambursabila trebuie sa fie subiecte cu care sa fie foarte familiarizat.

Bineinteles, viitorul membru al echipei trebuie sa faca dovada cunoasterii limbii engleze la nivel avansat (o parte a interviului se va derula in limba engleza) si sa stie  MS  Word (redactare si editare text, paginatie, grafice si modalitati creative de sintetizare a informatiei) si Excel (formule, grafice, lucru cu baze de date mari).

Cei interesati sunt invitati sa trimita un CV la adresa adi[email protected], pana la data de 31 martie 2016. Toti cei care vor trece de preselectia initiala, vor fi invitati sa participe la interviu.
 

Sursa: www.geaconsulting.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.