Glenfiddich lanseaza proiectul Book of Success

notebook.jpgGlenfiddich lanseaza Book of Success, un proiect prin care isi propune sa reuneasca si sa premieze oamenii de succes din Romania din diferite industrii. Book of Success debuteaza cu o editie pilot ce are in prim plan 10 oameni cu realizari impresionante in domeniile in care activeaza si va deveni cea mai mare platforma online a romanilor de succes. Totodata, Glenfiddich lanseaza editia pilot si in print, aceasta fiind gazduita de revista The Institute.

In Romania sunt foarte multi oameni valorosi cu povesti cu adevarat inspirationale care ne-au demonstrat de-a lungul timpului ca reusita este posibila indiferent de domeniul in care activezi. Prin Book of Success vrem sa-I aplaudam pe acesti oameni si sa atragem atentia asupra lor, a povestilor lor si a valorilor asociate acestora„, declara Bogdan Anghel, Marketing Manager la Alexandrion Grup Romania.

Platforma online Book of Success isi propune sa adune povestile de succes ale romanilor cu realizari remarcabile, sa-i aplaude si sa le transforme intr-o sursa de informatie si inspiratie pentru publicul larg. Proiectul debuteaza cu o editie pilot ce cuprinde o serie de interviuri cu 10 oameni de succes, impreuna cu povestile lor. Designerul Andreea Badala, arhitectul Attila Kim, antreprenorii Camelia Sucu si Emmanuel Damanakis, Madeleine Florescu, detinatoarea primei parfumerii de lux din Romania, regizorul si scriitoarea Chris Simion, Mihai Pohontu, vicepresedintele diviziei de jocuri a The Walt Disney Company, Sebastian Burduja, consultant in cadrul Bancii Mondiale, Stefan Iordache, COO Leo Burnett si actorul Andi Vasluianu sunt oameni care au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea domeniilor in care activeaza. Acestia au fost invitati sa vorbeasca despre oamenii care i-au inspirat si sustinut la inceput de cariera, sa nominalizeze tineri in al caror potential pentru reusita cred cu tarie, dar si colegi de generatie pe care ii apreciaza pentru realizarile lor. Povestile lor vor deveni sursa de inspiratie pentru fiecare roman care isi doreste sa atinga succesul si vor demonstra ca orice reusita este construita in baza unor valori umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *