Idei despre cum sa incepi o afacere fara bani

monede41.jpg

financeData fiind situatia economica actuala precum si nesiguranta prezenta in toate aspectele vietii noastre, antreprenorii intampina dificultati in a lansa o afacere cu bani putini. Specialistii sustin insa ca nu ar fi imposibil acest lucru, daca stapanesti abilitatile potrivite si cunosti putin marketing.

Mai jos sunt cateva idei despre cum ai putea sa incepi o afacere, cu putine spre zero resurse:

Creeaza ceva. Poti crea produse handmade, orginale, la costuri extrem de reduse, pe care sa le vinzi ulterior pe platforme gen eBay, Bonanza or Etsy. Nu ai nevoie de angajati, spatii de lucru mari, si alte resurse care ar presupune costuri mari.

Revinde un produs sau serviciu. Daca ai o problema cu creativitatea si nu esti pasionat in a face tu lucruri handmade, nu e nicio problema. Multi antreprenori au reusit sa isi creasca afacerea vanzand ceea ce altii au realizat deja.

Vinde-ti abilitatile. In loc sa vinzi efectiv produse, poti alege sa vinzi know-how-ul tau, daca detii cunostinte si abilitati intr-un anume domeniu. Poate cunosti o limba straina, poate ai notiuni de contabilitate, poate iti face placere fii babysitter, sau poate poti oferi consultanta pe un anume domeniu.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *