Inca doua zile de inscrieri in programul de accelerare MVP Academy

mvpacademy.png

Programul de accelerare MVP Academy, ajuns anul acesta la a treia editie, numara noi investitori. Organizat la TechHub Bucuresti de catre initiatorii celui mai mare eveniment pentru startupuri de tehnologie din regiune, How To Web, programul se deruleaza in perioada 11 aprilie – 31 mai, iar inscrierile raman deschise pana pe 31 martie.

Patru noi investitori s-au alaturat programului: Max Kelly, din partea TechStars Londra, Tristan Watson (Ignote 100), Cosmin Ochisor (hub:raum) si Dan Lupu (Early Bird Capital). Printre noii mentori se mai numara si Mike Butcher, editor TechCrunch Europe, care va veni la Bucuresti pentru intalniri cu echipele selectate.

Printre cei care vor oferi consultanta startupurilor de tehnologie din cadrul MVP Academy, se mai numara si Florin Talpes, CEO Bitdefender Romania, Robert Knapp, CEO Cyberghost, Andrei Pitis, CEO Vector Watch. Lista completa poate fi consultata pe site-ul programului de accelerare.

Programul MVP Academy include workshopuri si intalniri unu la unu cu investitori, antreprenori cu experienta si profesionisti din domenii relevante sau care pot oferi sprijin in distributia viitoarelor produse ale startupurilor de tehnologie. Printre temele abordate, se numara dezvoltare si metrici de produs, relatia cu media, vanzari si marketing digital, aspecte legale si de proprietate intelectuala si, nu in ultimul rand, finantari si accesarea de investitii.

Totodata, vor exista sesiuni saptamanale de pitching (individuale si de grup), in care echipele vor invata cum sa isi prezinte produsele pentru a convinge investitorii, clientii si potențialii parteneri, lucrand sub indrumarea unor oameni cu experienta relevanta in domeniu. MVP Academy se va incheia la finalul lunii mai cu Demo Day, eveniment care va oferi startupurilor ocazia de a-si prezenta produsele si modelele de business in fata unei audiente inclusiv din potentiali investitori.

MVP Academy se adresează startup-urilor tech cu mai puțin de 2 ani de activitate, care au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional al produsului, nu au obținut investiții mai mari de 50.000 EURO si nu au absolvit anterior un alt program de accelerare.

Sursa: Hotnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *