Investitorii de top sustin tinerii antreprenori romani in obtinerea finantarilor pentru startup-urile lor

money.jpg

moneyInvestitorii de top din Statele Unite si Europa au lansat un program prin care sustin financiar tinerii antreprenori romani ce si-au lansat un start-up. Astfel, programul de metorat YLC Entrepreneurship va deveni modalitatea prin care tinerii antreprenori vor putea ajunge la investitorii de cel mai inalt calibru.

Proiectul, ce are ca tema principala „Startup! From the idea to action”, se va desfasura intre 21 si 28 iunie la Mamaia. Printre cei prezenti la aceasta saptamana de mentorat se vor numara, Peter Coles, directorul pe strategie globala Ebay cat si Mark Wachen, directorul Dream It Ventures. 

De asemenea, si-au mai anuntat prezenta reprezentanti ai acceleratoarelor Seedcamp si Hubraum, antreprenori de succes si business angels din Romania. Pana in prezent, 17 tari au fost beneficiarii acestui program si in fiecare an sunt prezenti cel putin 7 studenti de la universitati de top din Europa si SUA. 

Data limita de aplicare la acest proiect este 1 iunie 2015 iar taxa de participare este de 300 de euro. La final, cele mai bune cinci aplicatii vor beneficia de burse oferite de sponsorii evenimentului.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *